ehehe papieroski-> saxo ( co ja zrobilem olaboga! )-> honda tramwaj -> mad MikeGaydek - Sob 20 Cze, 2009 pocałuj mnie w dupę -> ... Michał - Sob 20 Cze, 2009 źle !!
fetysz -> odbyt - całowanie ->Barejka - Sob 20 Cze, 2009 calowanie> dupa>dupa>cycki Vlodarsky - Sob 20 Cze, 2009 mors->flok->essi->przyjaźń-> ?????
to mam w głowie jak myślę o dwóch osobach Bad-i - Sob 20 Cze, 2009 wódka -> język -> uśmiech -> duży bebzon -> mały siusiak -> plata -> zgubiony telefon -> sniadanie z Oskarem -> cruising cabrio -> .....
Alumfelga -> tłumnik -> zdjęcia na mejla -> nie odpisuje na mejla -> Osrak
Rajdy -> karowa -> krawężnik -> Osrak
Saxo -> Rufus -> OsrakMichał - Pon 22 Cze, 2009 skasowałem, bo się obrazli jeszcze
Mr. WontrupkaJacek - Pon 22 Cze, 2009 samozachwyt -> dieta -> duży słoik nutelli -> SąsiadekOSKAR - Wto 23 Cze, 2009 heheheheehhehe
dobre dawajcie jeszcze Mick - Wto 23 Cze, 2009 lans po mieście, sportowym samochodem -> Clio RS -> Mały głód -> MoRToN
dom -> pokój -> drzwi -> klamka -> Pan -> Oskar vel. pan Klamkasaxorulez - Wto 23 Cze, 2009 bardzo smutny -> żenujący -> mizerny -> zabawny na siłę -> jest ten tematAnonymous - Wto 23 Cze, 2009 +1 -> najlepsze sa strzalki -> troche z dupy -> ale spoko -> nic sie nie powoduje -> huj dupa kurwa -> i w ogole ekstra -> powroce do poprzedniego skojarzenia bo nie przemyslalem -> cipa.saxorulez - Wto 23 Cze, 2009 to chyba the end tego tematu