HydePark - Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...
Michał - Pon 20 Lip, 2009 na jednym z testów, był przejazd clio z nową foką. Foka z przodu, clio z tyłu. No i uciec mu nie mogła, na prostych masakrycznie się oddalała, ale na zakrętasach clio dojedzało znowu.Test bez czasu
Test w TG z czasem, clarkson jechał fokom, a chomik r26r. Clarkson jarał sie ze foka ma wszystko potrzebne do codziennej jazdy, ale i tez zapindala, a chomik tym co napisał martin. Stig przejechał tor tym i tym i r26r było szybsze.
porownania nowego clio cup i r26r nie widziałemAnonymous - Pon 20 Lip, 2009 Wszystkie te filmiki są na youtube, moim zdaniem filmik z pościgu za RSem nie może być wyznacznikiem.
Choćby dlatego, że nie jedze ten sam kierowca...
Rozumiecie już, że ja nie mówię, że to nie możliwe? Sugeruję tylko, że obiektywne by było jakbyśmy zobaczyli czas z toru typu top gear, dsf, itd.
Ten sam tor, te same warunki, ten sam kierowca- inaczej to sobie możemy udowadniać.
michool_vt napisał/a:
RSSSS, to cale pitolenie to przez to ze ty masz rs'a a my nie
Dlatego na początku napisałem, że wolałbym Porsche turbo, żeby uniknąć posądzeń o brak obiektywizmu
Nie jestem fanatykiem RSa, wolałbym np. mondeo ST300 4x4 gdyby ford wpadł na taki pomysł Michał - Pon 20 Lip, 2009
Cytat:
Rozumiecie już, że ja nie mówię, że to nie możliwe? Sugeruję tylko, że obiektywne by było jakbyśmy zobaczyli czas z toru typu top gear, dsf, itd.
dobra. To w takim razie RS jest wolniejsze od r26r mimo większej mocy. Na top gear dostał 1 sekunde.
koniec, bo to temat poka swoją foteAnonymous - Pon 20 Lip, 2009
Michał napisał/a:
Cytat:
dobra. To w takim razie RS jest wolniejsze od r26r mimo większej mocy. Na top gear dostał 1 sekunde.
koniec, bo to temat poka swoją fote
Tak RS jest wolniejszy na torze od R26R!
Nie, nie można na razie stwierdzić, że clio rs dotrzymuje kroku RSowi na torze bo nie ma na to obiektywnych dowodów!
Ładnie?
Niech mod wydzieli to nie będzie syfu 106 - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Niech mod wydzieli to nie będzie syfu
na hothatch.org takie wnioski sa rozpatrywane po stosownym przelewie na konto anjasamartin.h - Pon 20 Lip, 2009
kubas napisał/a:
martin wyjdziesz za mnie ?
A słuchasz metalu? Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
106 napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Niech mod wydzieli to nie będzie syfu
na hothatch.org takie wnioski sa rozpatrywane po stosownym przelewie na konto anjasa
Dać mi moda to będę za darmo dzielił PieQt - Pon 20 Lip, 2009 Anjas wypłać Panu ... za podważanie do dobrych manierk-mart - Pon 20 Lip, 2009 i juz po dyskusji....
a szkoda kubas - Pon 20 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
kubas napisał/a:
martin wyjdziesz za mnie ?
A słuchasz metalu?
chodzi ci o ten co slychac jak wyjmuje z puga cale wnetrze ?Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Z faktami się nie dyskutuje!anjas - Pon 20 Lip, 2009 przykro mi ale muszę dać ostrzeżenia ustne...
no.Marek23 - Pon 20 Lip, 2009 RSSSS, a u siebie na pojeżdżawkach wyjmujesz oskę, bez problemu? Chodzi mi skręcanie oczywiście.
PS. Podoba mi się, że jesteś zwolennikiem momentu. Nie rozumiem po co samochodom moc, skoro jest moment Bartli - Pon 20 Lip, 2009 A dla mnie ta cała rozmowa jest trochę śmieszna. Grupowe brandzlowanie się nad tym jaki czas zrobiło jakieś tam auto, na jakimś tam torze. No chyba że ktoś mieszka i jeździ tylko po torze GTA jest strasznie wolna na Nurburgringu, i chyba zaraz się popłaczę że mnie jakieś słabsze auta mogą wyprzedzić rasta - Pon 20 Lip, 2009 RSSSS, nie przejmuj się chłopaki nie mogą przeżyć, że Foki ich klepią. : A swoja drogą i tak nowy RS jest wolniejszy od twojego RS'a i mojego "pseudo" RS'a