To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - chwila refleksji

Michał - Wto 18 Sie, 2009

polecam sei wyrpowadzić od starych.
Ja miałem średnio z Tadkiem, po kupnie mieszkania stosunki sie odmieniły o 100% :)

PiTT - Wto 18 Sie, 2009

to prawda w 100%
mieszkanie na kupie prowadziło tylko do niepotrzebnych spięć i ciągłego wkurzania się
trzeba pamiętać, że co za dużo to nie zdrowo

Jakarti - Wto 18 Sie, 2009

nadchodzi w zyciu taka chwila, ze trzeba przestac robic z siebie debila. w najgorszym razie bierzesz manatki i wynajmujesz pokoj za 300 zl - to chyba nie jest jakos mega duzo.. i jak ktos tylko chce to mozliwosci sa :)

ja wogóle polecam poszukac sobie panny która ma w huja sosu, to juz wogóle problemów nie ma :D
Anonymous - Wto 18 Sie, 2009

:rotfl:
Barejka - Wto 18 Sie, 2009

Jakarti napisał/a:
nadchodzi w zyciu taka chwila, ze trzeba przestac robic z siebie debila. w najgorszym razie bierzesz manatki i wynajmujesz pokoj za 300 zl - to chyba nie jest jakos mega duzo.. i jak ktos tylko chce to mozliwosci sa :)

ja mysle ze niedlugo to u mnie chyba nastapi, matka najezdza stary jeszcze bardziej mi na leb T_T :wall:

Naprawde fajnie jest mieszkać samemu.
Ja to najchętniej teraz z jakimś kumplem bym zamieszkał

PiTT - Wto 18 Sie, 2009

Michał napisał/a:
Naprawde fajnie jest mieszkać samemu.
Ja to najchętniej teraz z jakimś kumplem bym zamieszkał

a to nie mieszkasz z Oskarem? ;D

Jakarti - Wto 18 Sie, 2009

z takim co by cos placil :D :D :D
Gaydek - Wto 18 Sie, 2009

Michał napisał/a:
ja wogóle polecam poszukac sobie panny która ma w zły czlowiek sosu, to juz wogóle problemów nie ma :D

:pom: :pom: :pom:

Dobre :D .

A co do lamentów chłopaków to... pomyślcie, że za kilkadziesiąt lat (sic!) Wasze dzieci będą tak samo mówiły o Was. Mi się wydaje, że potrzeba trochę więcej pokory, bo np. mój ojciec na I komunię dostał mandarynki a obiecanego długopisu już nie dostał... z grzeczności nie napiszę co ja dostałem. Świat się zmienił a rodzice wychowani w innych czasach nie zawsze są na bieżąco natomiast nam się czasami wydaje, że jesteśmy tacy "do przodu" a chyba jednak nie zawsze tak jest.

martin.h - Wto 18 Sie, 2009

Misiek, Barejka, współczuje Wam :/

Michał napisał/a:
ja wogóle polecam poszukac sobie panny która ma w zły czlowiek sosu, to juz wogóle problemów nie ma :D

haha, tak to każdy by chciał :lol2: Tylko ma to dwa minusy, albo panna jest mało urodziwa, albo nie da się z nią normalnie rozmawiać (różnica klas).

Marek23 - Wto 18 Sie, 2009

Gaydek napisał/a:
A co do lamentów chłopaków to... pomyślcie, że za kilkadziesiąt lat (sic!) Wasze dzieci będą tak samo mówiły o Was. Mi się wydaje, że potrzeba trochę więcej pokory, bo np. mój ojciec na I komunię dostał mandarynki a obiecanego długopisu już nie dostał... z grzeczności nie napiszę co ja dostałem. Świat się zmienił a rodzice wychowani w innych czasach nie zawsze są na bieżąco natomiast nam się czasami wydaje, że jesteśmy tacy "do przodu" a chyba jednak nie zawsze tak jest.

agrii

M - Wto 18 Sie, 2009

Moje stosunki ze starym sie naprawiły jak sie wyprowadziłem
Niemy - Wto 18 Sie, 2009

moje stosunki ze starym poprawiły się jak się wyprowadził :D
Vlodarsky - Śro 19 Sie, 2009

Ja nie miałem nigdy nic za darmo. Stary nie jest idealny ale to mój Tata jednak...

Ci którym starzy opłacają studia, dają dach nad głową i wyżywieniem mnie śmieszą... Jak wy mówicie, że wydajecie ciężko zarobione pieniądze na samochód i paliwo. Może wasz stary też by chciał mieć pasje ? tylko musi utrzymać darmozjada "z pasją" i dlatego są spięcia ? umiecie zarobić na fure a na siebie już nie ? Weźcie pod uwagę, że rodzice to też ludzie... w wielu przypadkach to dzięki ojcu mieliście zegarek z melodyjką na komunie i pierwszy rower, a jeśli nie to to wyżywienie, ciepły dom, ubranie i książki do szkoły - policzycie ile to jest jak sami będziecie ojcami i będziecie wiedzieć skąd te nerwy. Ja to sobie uświadomiłem jak mojemu bratu się dzieciak urodził i zobaczyłem ile on wydaje na swoje życie i jak musi na to ciężko pracować. Ciekawe czy jego syn jak dorośnie powie o nim tak jak wy o swoich "stary jest nie z tej epoki".

(pomijam przypadki gdzie ojciec jest zły dla swojej rodziny)