To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - zawias clio szport

wasq - Pią 18 Wrz, 2009

GeKo napisał/a:
Rudello napisał/a:
Czyli ktory zestaw wg. najbardziej pasuje do tej specyfikacji...

Rudy rozwiń, bo nie kumam.

edit: Taką ciekawostkę znalazłem z whiteline'a

Obrazek

WE’VE TRIED IT: Another day, another Renault, this time a Clio 182 in issue 6 fitted with Whiteline’s adjustable anti-roll bar. This is a much simpler and cheaper mod than full coilovers, of course, but don’t dismiss it because of that – we thought it was an excellent consequence-free suspension upgrade that would work even better with a full chassis set-up. As it was, it turned a dynamically competent car into a scalpel-sharp front-driver with nothing more than a 20 minute bolt-on modification.

znalazlem wiecej info/inna fote na stronie producenta 230 ojro

http://www.whiteline.com....t_number=BRR10Z

Loko - Sob 19 Wrz, 2009

wasq napisał/a:
GeKo napisał/a:
Rudello napisał/a:
Czyli ktory zestaw wg. najbardziej pasuje do tej specyfikacji...

Rudy rozwiń, bo nie kumam.

edit: Taką ciekawostkę znalazłem z whiteline'a

Obrazek

WE’VE TRIED IT: Another day, another Renault, this time a Clio 182 in issue 6 fitted with Whiteline’s adjustable anti-roll bar. This is a much simpler and cheaper mod than full coilovers, of course, but don’t dismiss it because of that – we thought it was an excellent consequence-free suspension upgrade that would work even better with a full chassis set-up. As it was, it turned a dynamically competent car into a scalpel-sharp front-driver with nothing more than a 20 minute bolt-on modification.

znalazlem wiecej info/inna fote na stronie producenta 230 ojro

http://www.whiteline.com....t_number=BRR10Z

Na forum www.ozrenaultsport.com możesz poczytać więcej info od użytkownika tego stabilizatora, który miał też jakiś udział w jego powstawaniu.

GeKo - Sob 19 Wrz, 2009

Pytanie tylko jak się tam zarejestrować :D Ja już się 3 razy rejestrowalem i ani razu nie dostałem maila potwierdzającęgo aktywacje konta. :/
wasq - Sob 19 Wrz, 2009

qwa tempe chuje nie przyjmuja meili z o2.pl z googlemail tez nie

hmmm skad trzeba miec maial coby sie na forum zarejestrowac ???

Loko - Sob 19 Wrz, 2009

Ja się zarejestrowałem z maila onetu.
wasq - Sob 19 Wrz, 2009

zalozylem konto na onecie i mail przeszedl czekam na weryfikacje :D
jozekrj - Nie 20 Wrz, 2009

weitec i kw to jedna firma wsadzają takie same wkłady i wiem ze jak miałem weiteca w golfie to dało się zregenerować , wiadome jest ze nie są to zawiasy do ostrej jazdy a raczej na miasto i lekka zabawę na torze (fajnie można zglebić )
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009

gdyby ktos szukal to mam do sprzedania zestaw nowych sprezyn vogtland- a do clio sporta -40mm.
Rudello - Pon 21 Wrz, 2009

Niech ktos mi da dobra cene na gwint do clio to kupie ;-)
bo nie moge podjac ostatecznej decyzji

wasq - Pon 21 Wrz, 2009

Rudello napisał/a:
Niech ktos mi da dobra cene na gwint do clio to kupie ;-)
bo nie moge podjac ostatecznej decyzji

jak ci sie mocno nie pali i nie musisz miec gwinta koniecznie na zime to poczekaj jeszcze z 2-3 miechy ja tez bede kupowal :)

michool_vt - Pon 21 Wrz, 2009

Rudello, http://www.corbymotorspor...n-kit-p-52.html
Rudello - Wto 22 Wrz, 2009

Michool_masz pomogl u mnie w temacie :)
Młody Papież - Wto 22 Wrz, 2009

u mnie też :jupi:
strick - Wto 22 Wrz, 2009

A u mnie nie :P
Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009

No przecie Geko dal fajną oferte na Gaza-ja za kilka miesiecy tez bede kupowal wiec mozna by zrobic grupowy