WE’VE TRIED IT: Another day, another Renault, this time a Clio 182 in issue 6 fitted with Whiteline’s adjustable anti-roll bar. This is a much simpler and cheaper mod than full coilovers, of course, but don’t dismiss it because of that – we thought it was an excellent consequence-free suspension upgrade that would work even better with a full chassis set-up. As it was, it turned a dynamically competent car into a scalpel-sharp front-driver with nothing more than a 20 minute bolt-on modification.
znalazlem wiecej info/inna fote na stronie producenta 230 ojro
WE’VE TRIED IT: Another day, another Renault, this time a Clio 182 in issue 6 fitted with Whiteline’s adjustable anti-roll bar. This is a much simpler and cheaper mod than full coilovers, of course, but don’t dismiss it because of that – we thought it was an excellent consequence-free suspension upgrade that would work even better with a full chassis set-up. As it was, it turned a dynamically competent car into a scalpel-sharp front-driver with nothing more than a 20 minute bolt-on modification.
znalazlem wiecej info/inna fote na stronie producenta 230 ojro
Na forum www.ozrenaultsport.com możesz poczytać więcej info od użytkownika tego stabilizatora, który miał też jakiś udział w jego powstawaniu.GeKo - Sob 19 Wrz, 2009 Pytanie tylko jak się tam zarejestrować Ja już się 3 razy rejestrowalem i ani razu nie dostałem maila potwierdzającęgo aktywacje konta. wasq - Sob 19 Wrz, 2009 qwa tempe chuje nie przyjmuja meili z o2.pl z googlemail tez nie
hmmm skad trzeba miec maial coby sie na forum zarejestrowac ???Loko - Sob 19 Wrz, 2009 Ja się zarejestrowałem z maila onetu.wasq - Sob 19 Wrz, 2009 zalozylem konto na onecie i mail przeszedl czekam na weryfikacje jozekrj - Nie 20 Wrz, 2009 weitec i kw to jedna firma wsadzają takie same wkłady i wiem ze jak miałem weiteca w golfie to dało się zregenerować , wiadome jest ze nie są to zawiasy do ostrej jazdy a raczej na miasto i lekka zabawę na torze (fajnie można zglebić ) Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 gdyby ktos szukal to mam do sprzedania zestaw nowych sprezyn vogtland- a do clio sporta -40mm.Rudello - Pon 21 Wrz, 2009 Niech ktos mi da dobra cene na gwint do clio to kupie
bo nie moge podjac ostatecznej decyzjiwasq - Pon 21 Wrz, 2009
Rudello napisał/a:
Niech ktos mi da dobra cene na gwint do clio to kupie
bo nie moge podjac ostatecznej decyzji
jak ci sie mocno nie pali i nie musisz miec gwinta koniecznie na zime to poczekaj jeszcze z 2-3 miechy ja tez bede kupowal michool_vt - Pon 21 Wrz, 2009 Rudello, http://www.corbymotorspor...n-kit-p-52.htmlRudello - Wto 22 Wrz, 2009 Michool_masz pomogl u mnie w temacie Młody Papież - Wto 22 Wrz, 2009 u mnie też strick - Wto 22 Wrz, 2009 A u mnie nie Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009 No przecie Geko dal fajną oferte na Gaza-ja za kilka miesiecy tez bede kupowal wiec mozna by zrobic grupowy