To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Fotel kubelkowy

martin.h - Śro 09 Wrz, 2009

Ja mogę dodać, że bardzo łatwo schodzą plamy z fotelów Mirco np. z jogurtu.
fydi - Śro 09 Wrz, 2009

eM napisał/a:
Szkoda ze oferta kubłów łamanych jest taka uboga w PL, mowie o prawdziwych fotelach nie gównie z chin

Może ci z kam-racing mają :)

martin.h - Śro 09 Wrz, 2009

eM napisał/a:
Szkoda ze oferta kubłów łamanych jest taka uboga w PL, mowie o prawdziwych fotelach nie gównie z chin

Maciek zadzwoń do Vema-Polu, oni handlują OMP. Kiedyś pytałem o fotel dla siebie i wychodziło to bardzo korzystnie finansowo.

Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009

martin.h napisał/a:
np. z jogurtu.

.....chyba kisielu :]

M - Śro 09 Wrz, 2009

Dziękować :)
ŁukaszS3 - Śro 09 Wrz, 2009

Jakby ktoś chciał fotele Mirco to PW do mnie a ogarnę coś z rabatem. Jaco707 tak zrobił i był bardzo zadowolony :)

Sam teraz będę brał dwa S2000

Michał - Śro 09 Wrz, 2009

chciałbym zobaczyc kubeł łamany a nie fotel a'la kubeł.
Greg - Śro 09 Wrz, 2009

martin.h napisał/a:
Ja mogę dodać, że bardzo łatwo schodzą plamy z fotelów Mirco np. z jogurtu.

Chcesz nam o czymś powiedzieć? :P

Ja ostatnio myślałem nad zakupem jakiegoś taniego kubła żeby go wkładać tylko na trackdaye, nie chce mi sie jeździć w tym na co dzień, poza tym wszystkie airbagi pewnie ześwirują po wyjęciu jednego z fotelem...

Jak to jest z mocowaniami? Sa jakies uniwersalne czy musza byc specjalne do mojego auta? Ile może trwać wsadzenie takiego kubła do auta?

kubas - Śro 09 Wrz, 2009

wsadzenie to dla ogarnietego czlowieka kolo 20minut. szyny sa uniwersalne ale nie wiem czy przypadkiem w c2 nie jest jak w 106/sraxo gdzie trzeba dodatkowo robic baze... musialbym zobaczyc jak wyglada seryjne mocowanie fotela w c2.
speed555 - Śro 09 Wrz, 2009

ja mam w saxo "mirco wrc" - fotel dość wąski ale ja tez taki jestem ;) wiec trzyma zajebiscie.... jezdze na codzien i w miare wygodne to jest, od zawsze w cywilu mam kubeł- nie wyobrazam sobie jazdy w cywilnych siedzidełkach,. w saxo troche jest problem z montażem bo trzeba do uniwersalnych mocoweań dorobić baze tak jak to napisał kubas, lecz np. gotowe bazy jakie sprzedaje np sparco wydawały mi się troche za wysokie (lubie nisko siedziec) i zrobiłem wg swojego patentu..
Greg - Śro 09 Wrz, 2009

Foto, pokaż foto!
Gaydek - Śro 09 Wrz, 2009

Michał napisał/a:
ja w swoim speed rc zrobiłem trase warszawa hannover - 1300 km ... polecam
teraz on chyba sie nazywa micro rc

Ja w Bimarco Expert tylko 1130 km x2 (B-ca -> Ring -> B-ca). Było bardzo wygodnie :) .

bizon - Czw 10 Wrz, 2009

Gaydek napisał/a:
Michał napisał/a:
ja w swoim speed rc zrobiłem trase warszawa hannover - 1300 km ... polecam
teraz on chyba sie nazywa micro rc

Ja w Bimarco Expert tylko 1130 km x2 (B-ca -> Ring -> B-ca). Było bardzo wygodnie :) .

to ja jestem jakis inny :crazy:

k-mart - Czw 10 Wrz, 2009

a ja mam pytanie:
ile warzy taki fotel (co prawie polowa naszego klubu ma zamontowane) z pasami oraz szynami?

bizon - Czw 10 Wrz, 2009

nie mierzylem, ale pomiedzy fotelem z crx-a, ktory mialem wczesniej a expertem roznic za wielkich nie ma. na pewno nie odczuwa sie zysku, o ile jakis w ogole jest.