michool_vt - Śro 09 Wrz, 2009 M - Śro 09 Wrz, 2009 Panowie ! Wiecej niż jeden booster w podpisie powoduje overload i straty mocy!
0. -5% a potem -10%!
Prosze o rozwagie!Barejka - Śro 09 Wrz, 2009 eM, okiej renderujem dalyj M - Śro 09 Wrz, 2009 Bardzo dziękuję!
Upalamy tylko auta, nie łącza!budzik - Śro 09 Wrz, 2009 Jaja roku Michał - Śro 09 Wrz, 2009 nie wyrabia mi mieszkanie od tej mocy. Komp mi syczy, leje sie z niego woda, na przemian z zaproszeniami do platy. Film się renderuje z niesamowitą prędkością 40 teraflopów na centymetr sześcienny ... dzieki panowie. Wydaje mi sie ze do konca miesiąca będe mógł ukazać swoje dzieło ....
musze kończyć, komp domaga sie jedzenia.
pozdro !!leon - Śro 09 Wrz, 2009 przed chwila slyszalem wypowiedz Leo Beenhakker na TVN i powiedzial ze wraca zaraz z cala kadrą z Mariboru bo wie ze Majk needs help a do RPA wg niego i tak nie pojedziemy
i'm also in!Maciusiowy - Śro 09 Wrz, 2009 trochę późno, ale in Michał - Śro 09 Wrz, 2009 dzięki za wsparcie chłopaki, jest to dla mnie strasznie ważne.
Rozmawiałem z mario thiersenem ( czy jak to tam sie pisze ) oto jego słowa
- Michale, jeśli chcesz podwoić mocz obliczeniową swojej maszyny, prędkość renderingu to jak najwięcej osób musi z toba iść do platy w piątek. Ostatnio bardzo zaniedbałeś swoj platynowy dom, nie było cie juz 3 tygi. Właściciele mówią że utarg spadł o 80%, musisz im pomóc, a oni pomogą w renderingu także ....
pozostawiam to bez komentarzaBad-i - Śro 09 Wrz, 2009 platinium = renderinium Michał - Śro 09 Wrz, 2009 dokladnie byku, ty wiesz o co chodzi ...Anonymous - Śro 09 Wrz, 2009 No dobra ale oso chodzi??co to ten render?auto lepiej od tego jedzie????
M - Śro 09 Wrz, 2009
rabarbar napisał/a:
No dobra ale oso chodzi??co to ten render?auto lepiej od tego jedzie????
nie pytaj.
renderuj.
tak jak by wszyscy od rana...Maciusiowy - Śro 09 Wrz, 2009
eM napisał/a:
nie pytaj.
renderuj.
tak jak by wszyscy od rana...