PS Wspomniany Ksiądz to Ks. Kiełbasa. Koleś jest motomaniakiem jak wynika z forumGaydek - Czw 10 Wrz, 2009
Cytat:
Tor Lublin
Trzeba zrobić wreszcie z nim porządek. Dlatego osobne forum
pcs - Czw 10 Wrz, 2009 Moze napiszemy petycje do Prezydenta miasta, wyjasniajac rzeczowo korzysci. Przeciez my tam czesto zostawiamy kupe kasy 3 razy w roku (hotele , restaurany etc.), promuje to miasto etc. Pewnie wiecej klubow mysli o takich petycjach, bedzie mial sie czym podpierac. Moze miasto sie dorzuci do jakichs wygluszaczy.polll - Czw 10 Wrz, 2009 ja dodam tylko ze w lublinie o tor wałczą odpowiednie osoby wiec ja jestem spokojny M - Czw 10 Wrz, 2009
pcs napisał/a:
Moze napiszemy petycje do Prezydenta miasta, wyjasniajac rzeczowo korzysci. Przeciez my tam czesto zostawiamy kupe kasy 3 razy w roku (hotele , restaurany etc.), promuje to miasto etc. Pewnie wiecej klubow mysli o takich petycjach, bedzie mial sie czym podpierac. Moze miasto sie dorzuci do jakichs wygluszaczy.
Jestem za, mozemy stworzyc portal do petycji przez internet gdzie trzeba podac imie nazwisko nr pesel,
zrobmy to jakas z firm w klubie - ja od razu to zgłosze do giodo zeby nie bylo problemu i jedziemy po wszystkich forach moto.M - Czw 10 Wrz, 2009
polll napisał/a:
ja dodam tylko ze w lublinie o tor wałczą odpowiednie osoby wiec ja jestem spokojny
to jest najlepsze hahahaM - Czw 10 Wrz, 2009 ja sie zarejestrowałem jako "Macius z klanu"
i wlasnie czytam sobie
pojedziemy z nimi?
doczytalem ze mieszkania byly po 4tysiace za metr i to na górce mieszkaniowej hohoho!!strick - Czw 10 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
http://www.fulmana.fora.p...9-2007,178.html nasz klub na zdjeciu
moje saxo na białej feldze JMK.. CTR lennego Corsa sharxa
Właśnie chciałem to dac, bo tez zauważyłem
To co, robimy im tam burdel? M - Czw 10 Wrz, 2009 No wlasnie temat jest martwy od 2008roku wiec szkoda go podnosic
ale mozna w innych tematach zaczac Gaydek - Czw 10 Wrz, 2009 I'm in. Petycję też podpiszę. Precz od toru w Lublinie, precz od toru w Poznaniu! DeeS - Czw 10 Wrz, 2009 tez tam jestem
Smiesznie tam maja pP - Czw 10 Wrz, 2009 śmieszne są te tematy ze zdjęciami z "nielegalnych jazd"