ja w jego filmach lubie, to, ze zawsze mam wrazenie, ze nikt inny nie moglby zrobic czegos tak wykreconego, przede wszystkim wpasc na taki pomysl
a ja mam wrazenie ze jakby ktos inny zrobil taki film to poprostu by go nikt nie chcial puszczac. Tarantino jedzie teraz na swoim nazwisku.
mnie osobiscie typ mocno drazni. Ale filmy lubie.FreeMan - Pią 18 Wrz, 2009
ps napisał/a:
mnie osobiscie typ mocno drazni. Ale filmy lubie.
ja tez jego filmy lubie, ale w przypadku Inglourious Basterds jestem na NIE!saxorulez - Pią 18 Wrz, 2009 powiem tak.. panowie zabawne dialogi??
poza BONDZIORNO nie było zadnych.
Czy zabawne jest gdy ktoś mówi ze ma odznake za HONOR i rozbijasz mu głowe kijem?? Dla mnie nie..
Czy zabawne jest gdy mowi my że "HEJ TEN NIEMEIC CHCE ZGINĄĆ ZA OJCZYNZĘ?"
Pomija fakt mijania się z historią bo wiadomo że tego się autor nie musiał trzymać.. ale dla mnie po raz kolejny pokazane dwie historie równolegle sa już oklepane i można pokazać to ciekawiej.Anonymous - Pią 18 Wrz, 2009 Uwielbiam Tarantino za 2 pierwsze filmy-Wsciekłe psy i Pulp fiction i nie cierpie za pozostałe,ile do qurwy nędzy mozna bawic sie kinem i cytatami???Załozycie sie ze nastepny zrobi western???
Aha i kolejny film w ktorym wystepują jacys naziści ,cholera wie jakiej narodowosciRudello - Pią 18 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
powiem tak.. panowie zabawne dialogi??
Łukasz nie spodziewałem sie po tobie takiej opini... Znasz dobrze angielski, ludzi itp i mowisz ze cie dialogi nie smieszyly?! chyba miales zły humor.
Film jest w zabawnej i oryginalnej konwencji do tego poprawnie zagrany. Moglbym wytknac pare niefajnych rzeczy w tym filmie ale nie chce o nich teraz myslec bo ogólnie bawiłem się świetnie.ps - Pią 18 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
powiem tak.. panowie zabawne dialogi??
Czy zabawne jest gdy ktoś mówi ze ma odznake za HONOR i rozbijasz mu głowe kijem?? Dla mnie nie..
Pomija fakt mijania się z historią bo wiadomo że tego się autor nie musiał trzymać.. ale dla mnie po raz kolejny pokazane dwie historie równolegle sa już oklepane i można pokazać to ciekawiej.
ziom, a moze ty czytales napisy, zamiast skupic sie na filmie??
A czy "Jak nazywaja cwiercfunciaka z serem w Europie...." jest takie smieszne samo w sobie? Chyba nie. Ale jak dla mnie liczy sie caloksztalt - to co mowia + to jak mowia + kto to mowi + jak to jest pokazane.
Ale jak zwykle - nie musi nam sie wszystkim podobac. Wyrocznia jest jedna - ile bylo gwiazdek w Wyborczej????Rudello - Pią 18 Wrz, 2009
ps napisał/a:
ziom, a moze ty czytales napisy, zamiast skupic sie na filmie??
A czy "Jak nazywaja cwiercfunciaka z serem w Europie...." jest takie smieszne samo w sobie? Chyba nie. Ale jak dla mnie liczy sie caloksztalt - to co mowia + to jak mowia + kto to mowi + jak to jest pokazane.
Otóż to!saxorulez - Pią 18 Wrz, 2009 Zawsze jest tak że komuś się nie spodoba.. moja żona jest tłumaczem z wykształcenia i angielski ogrania dużo lepiej niż ja i też za specjalnie się nie ubawiła na tym filmie.
Nie wiem może brutalność od aktu 2giego spowodowała że się negatywnie nastawiłem..kubas - Pią 18 Wrz, 2009 podobno hans landa do ciebie dzwonił.saxorulez - Pią 18 Wrz, 2009 tak.. kurwa i mówił że jeszcze w pracy posiedzę godzinę za niesubordynacjęMarek23 - Pią 18 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
Biorac pod uwage, ze mialem "zaszczyt" siedziec w areszcie sledczym za niby kradzionego pasata to TAK. Takie zarty mnie bardzo smiesza
Uwiebiam zarty o Helmutach, z Helmutow i przeciw Helmutom. Musze sie wybrac...gaugan - Pon 21 Wrz, 2009 film przemistrz!Prezesiak - Wto 22 Wrz, 2009 Szczerze polecam, jeden z najlepszych filmow jakie ostatnio widzialem. Ktos napisal, ze byly dluzyzny, ja nie nudzilem sie ani troche. Jednoczesnie trzymajacy w napieciu i smieszny.M - Czw 24 Wrz, 2009 Nudny i nieciekawy jak flaki z olejem
Quentin qarwa japie#dole cos ty zrobiłBart - Czw 24 Wrz, 2009 quentin przysłał mi smsa: