[ Dodano: Sro 31 Maj, 2006 ]
any fakin questions..!?!?!?? ja pierdole! niech oni wogole nie jada do niemiec bo sie tam pogubią w szatni patałachy!!
no szok!!!!Anonymous - Śro 31 Maj, 2006 Mnie akurat ta bramka ani nie oburza, ani nie załamuje... jest po prostu śmieszna i tyle. Tak jak Jakarti napisał: takie coś może się bramkarzowi przydarzyć 1 raz w życiu i dobrze, że podczas meczu towarzyskiego niż na MS... wyczerpał swój limit pecha - tym bardziej trzeba go wystawić
Zdecydowanie bardziej mnie podłamuje jak oni grali w obronie, pomocy i ataku... :562:Loko - Śro 31 Maj, 2006 Ma sobe chłopak niezły wykop k-mart - Śro 31 Maj, 2006 Takie akcje nie sa zbyt motywujace.... :570: Nie wiem czy nerwowo wytrzymam te mistrzostwa, juz przy kazdym towarzyskim i przy testach prawie dostaje ku**icy :565:ps - Śro 31 Maj, 2006 Przylecieli polacy na MŚ do Niemiec. Janas podchodzi do pilota i mówi "Nie wyłączaj silnika"saxorulez - Śro 31 Maj, 2006 dobry dowcip... Jakarti - Czw 01 Cze, 2006 dobre to to bylo.. chcialbym to zobaczyc.. :D:D:D:D:D:D:D:D
Mecz towarzyski Chorwacja - Polska będący jednym z ostatnich sprawdzianów naszej reprezentacji przed Mistrzostwami Świata w piłce nożnej - Niemcy 2006. W studiu przedmeczowym, w przerwie meczu i po jego zakończeniu reportaże, felietony, ciekawi goście i ich opinie, wywiady z piłkarzami i trenerami.
[ Dodano: Sob 03 Cze, 2006 ]
moze skromnie ale wygralismy - 1:0 dla nie wtajemniczonych.. - meczyk byl fajny - moze poczatek nudnawy ale ogolnie bardzo niezle im szlo.. zupelnie inna druzyna - tak trzymac
[ Dodano: Pon 05 Cze, 2006 ]
to dziad jeden
Legendarny brazylijski piłkarz Pele nie wierzy, że polską reprezentację stać na sukces w mistrzostwach świata. Według niego, zespół Pawła Janasa odpadnie w rozgrywkach grupowych.
"Jestem pewny, że Niemcy wygrają rywalizację w grupie A. Przed Ekwadorem, który stać na sprawienie w tych mistrzostwach świata sporej niespodzianki" - powiedział Pele niemieckiej prasie.
Stawiam na 2-0 !! dla naszych ORLOW :564:gaugan - Pią 09 Cze, 2006 qrwa, zaczynam pic powoli...czy to ze szczescia czy ze smutku, bede o 2230 nieprzytomny :564:
udanego wieczoru guys!!
2:0 dla naszych potwierdzam! sprawdzone zrodlo saxorulez - Pią 09 Cze, 2006 2 : 2 lub 3 : 2 dla nas.. będzie bardzo nerwowo.. i wezmą sie do roboty pod koniec nasi chłopcyanjas - Pią 09 Cze, 2006 2:1 będzie dla nas. Mam przeciek od Wróżki Dobrodziejki strick - Pią 09 Cze, 2006 Też mi sie wydaje ze będzie 2:1! Miłego wieczorku! I nie przesadzcie z :564: Anonymous - Pią 09 Cze, 2006 a Szwaby jada...
ehh te MEserSchmity anjas - Pią 09 Cze, 2006 No i kuuuuupaaaaaa... Co za shit! 2:0 z Ekwadorem... :554:
Aż mi się nie chce wierzyć.Jakarti - Pią 09 Cze, 2006 kurwa