M - Wto 22 Wrz, 2009 ach ten M$, zrobili nowe GUI do i od razu windows 7Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009 To co eM radzisz jak nawet w Ubuntu nie mogę zainstalować aktualizacji ponieważ" na dysku "/" jest za mało miejsca "^^
Ubuntu jest bardzo fajne ale wymaga o wiele więcej czasu zeby go poznac niż jakiego kolwiek windowsaM - Wto 22 Wrz, 2009 Wybierz sobie Grifinie taki system jak Ci najbardziej odpowiada
nie mam dla Ciebie innej porady.
Ubuntu jest proste jak cepMichał - Wto 22 Wrz, 2009
eM napisał/a:
ach ten M$, zrobili nowe GUI do i od razu windows 7
macku , jesteś w błędzie
GUI zostało stare, AERO z Visty. I podobno DOBRZE działa ... szybko sprawnie i wogóle cud miódM - Wto 22 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
eM napisał/a:
ach ten M$, zrobili nowe GUI do i od razu windows 7
macku , jesteś w błędzie
GUI zostało stare, AERO z Visty. I podobno DOBRZE działa ... szybko sprawnie i wogóle cud miód
Majki... prosze Cie Mowie o GUI a nie o tym jak wyglada GUIMichał - Wto 22 Wrz, 2009 whatever - zainstaluj sobie windowsa 7,M - Wto 22 Wrz, 2009 byle oryginalnegoAnonymous - Wto 22 Wrz, 2009
eM napisał/a:
Ubuntu jest proste jak cep
Nie chce wyjść na idiote ale jak narazie nie mogę dojść z nim do ładuM - Wto 22 Wrz, 2009 W czym masz problem Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009 tzn Problemu jako takiego nie mam po prostu denerwują mnie takie drobnostki jak nie działająca myszka przez usb M - Wto 22 Wrz, 2009 hmm nie wiem jak Ci sie to udalo
ogolnie nie mam problemu ze stawianiem linuksa ze źródeł,
ale zainstalowałem sobie ubuntu i wszystko mi działało
a że byłem zadowolony to usunałem XPrimenta z dysku.
Moze lepiej zainstaluj tego nowego windowsa, ciekawe czy tylko to bedzie legal z nalepką AstalavistyAnonymous - Wto 22 Wrz, 2009 No ja 2 razy juz instalowałem Ubuntu i ciągle jest to samo
poza tym jest problem ze ściągnięciem jakiejkolwiek aktualizacji na którą podobno nie mam miejsca mimo ze na partycjach jest ok 160 gb wolnego
eM już dawno należy Ci sie pomógł M - Wto 22 Wrz, 2009 coś zwaliłeś kolego...
tego sie nie da zle zrobićbizon - Wto 22 Wrz, 2009 moze partycje masz zle pozakladane?Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009
eM napisał/a:
coś zwaliłeś kolego...
możliwe
bizon napisał/a:
moze partycje masz zle pozakladane?
to też jest możliwe
Trudno będę jeszcze raz przeinstalowywał aż do skutku