Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009 u mnie w Wesołej otworzyli zayebisty kebab......
dzisiaj po szkole z młodym jemy sobie spokojnie na cienkim XXL na otro, a tutaj pod drzwi podjeżdza czarna Ferka
- kierownik wchodzi do środka a jeden z kolegów wali do niego (łamaną polszczyzna) - za ile SLR poszedł KarQ - Pon 21 Wrz, 2009 Odstaw leki, bo masz omamy Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
Odstaw leki, bo masz omamy
nigdy nie biore lekow, jedynym lekarstwem jest seta i pieprzM - Pon 21 Wrz, 2009 ...enieJacek - Pon 21 Wrz, 2009 może kebab był za ostry ?Bad-i - Pon 21 Wrz, 2009
eM napisał/a:
...enie
wole jesc kebaby Jacek - Pon 21 Wrz, 2009 w Grecji podają kebab z frytkami w nim tzn w kebabie, ciekawe jak smakują, tylko słyszałem, podobno dobreM - Pon 21 Wrz, 2009 ja znam taki wierszyk z dzieciństwa
"idź na frytki ch.ju brzydki"Jacek - Pon 21 Wrz, 2009 zjem se sam jestem chamMichał - Pon 21 Wrz, 2009 Misiek_lbn - Pon 21 Wrz, 2009
jacek czajka napisał/a:
w Grecji podają kebab z frytkami w nim tzn w kebabie, ciekawe jak smakują, tylko słyszałem, podobno dobre
w lublinie robi koleś w ten sposób kebaba, co do smaku...
całkiem ok, ale jak dla mnie kebab to mięso, mieso i mięso, a nie mięso i ziemniaki Barejka - Pon 21 Wrz, 2009 gadacie o zarciu, az z tego wszystkiego polecialem na frytki mimo ze nie przepadam mi - Wto 22 Wrz, 2009 gadacie o żarciu, aż z tego wszystkiego poleciałem zrobić kupę. W sumie nie wiem czemu, może to bez związku...k-mart - Wto 22 Wrz, 2009
Cytat:
"idź na frytki ch.ju brzydki"
Cytat:
zjem se sam jestem cham
no i ja tez znam cos takiego:
nie ma tyle pszczolow w ulu,
by wykarmic ciebie ciuluMaciusiowy - Wto 22 Wrz, 2009