To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Ile można zyskać na modyfikacji głowicy?

vitesse - Nie 15 Lis, 2009

cos taki kolektor da bez obrobki?
Anonymous - Nie 15 Lis, 2009

Nie rozwali Ci go jak zamontujesz gaz :lol2:
jarek-malopolska - Nie 15 Lis, 2009

podobno nie działają na niego wysokie temp. w przeciewieństwie do plastiku, ale nie jestem medium w tym temacie, miałem okazję BARDZO tanio nabyć więc kupiłem, poza tym ja go obrabiałem/piaskowałem ;D
Vlodarsky - Pon 16 Lis, 2009

ktoś mi kiedyś powiedział, że dolot jest ściśle związany z wałkami. A co do samego kolektora to jego montaż w c2 to porażka. Praktycznie w każdym egzemplarzu urywają się jego śruby mocujące.
Greg - Pon 16 Lis, 2009

Vlodarsky napisał/a:
A co do samego kolektora to jego montaż w c2 to porażka. Praktycznie w każdym egzemplarzu urywają się jego śruby mocujące.

No co Ty? U mnie jest spoko. od nowości ani razu nie ruszany, wszystko szczelne, śruby nie urwane. Gratulacje dla projektantów Citroena!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Vlodarsky - Pon 16 Lis, 2009

Grzesiek Ty też nie możesz spać? No tak Twój kolektor to ewenement :-)
Greg - Pon 16 Lis, 2009

Vlodarsky napisał/a:
Grzesiek Ty też nie możesz spać? No tak Twój kolektor to ewenement :-)

Nie no, mogę spać, ale jest tyle ciekawszych rzeczy do roboty. ;D Przynajmniej w nocy tak myślę, a rano jest masakra. :rotfl:

Mój kolektor rządzi. :faja:

Jakarti - Pon 16 Lis, 2009

Vlodarsky napisał/a:
ktoś mi kiedyś powiedział, że dolot jest ściśle związany z wałkami. A co do samego kolektora to jego montaż w c2 to porażka. Praktycznie w każdym egzemplarzu urywają się jego śruby mocujące.

agri :D

vitesse - Pon 16 Lis, 2009

jarek-malopolsk napisał/a:
podobno nie działają na niego wysokie temp. w przeciewieństwie do plastiku, ale nie jestem medium w tym temacie, miałem okazję BARDZO tanio nabyć więc kupiłem, poza tym ja go obrabiałem/piaskowałem ;D

czyli poza chlodniejszym powietrzem cos jeszcze daje ?

jarek-malopolska - Pon 16 Lis, 2009

hmm..Cieżko powiedzieć... :/