Techniczne - Ile można zyskać na modyfikacji głowicy?
vitesse - Nie 15 Lis, 2009 cos taki kolektor da bez obrobki?Anonymous - Nie 15 Lis, 2009 Nie rozwali Ci go jak zamontujesz gaz jarek-malopolska - Nie 15 Lis, 2009 podobno nie działają na niego wysokie temp. w przeciewieństwie do plastiku, ale nie jestem medium w tym temacie, miałem okazję BARDZO tanio nabyć więc kupiłem, poza tym ja go obrabiałem/piaskowałem Vlodarsky - Pon 16 Lis, 2009 ktoś mi kiedyś powiedział, że dolot jest ściśle związany z wałkami. A co do samego kolektora to jego montaż w c2 to porażka. Praktycznie w każdym egzemplarzu urywają się jego śruby mocujące.Greg - Pon 16 Lis, 2009
Vlodarsky napisał/a:
A co do samego kolektora to jego montaż w c2 to porażka. Praktycznie w każdym egzemplarzu urywają się jego śruby mocujące.
No co Ty? U mnie jest spoko. od nowości ani razu nie ruszany, wszystko szczelne, śruby nie urwane. Gratulacje dla projektantów Citroena!
Vlodarsky - Pon 16 Lis, 2009 Grzesiek Ty też nie możesz spać? No tak Twój kolektor to ewenement Greg - Pon 16 Lis, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Grzesiek Ty też nie możesz spać? No tak Twój kolektor to ewenement
Nie no, mogę spać, ale jest tyle ciekawszych rzeczy do roboty. Przynajmniej w nocy tak myślę, a rano jest masakra.
Mój kolektor rządzi. Jakarti - Pon 16 Lis, 2009
Vlodarsky napisał/a:
ktoś mi kiedyś powiedział, że dolot jest ściśle związany z wałkami. A co do samego kolektora to jego montaż w c2 to porażka. Praktycznie w każdym egzemplarzu urywają się jego śruby mocujące.
agri vitesse - Pon 16 Lis, 2009
jarek-malopolsk napisał/a:
podobno nie działają na niego wysokie temp. w przeciewieństwie do plastiku, ale nie jestem medium w tym temacie, miałem okazję BARDZO tanio nabyć więc kupiłem, poza tym ja go obrabiałem/piaskowałem
czyli poza chlodniejszym powietrzem cos jeszcze daje ?jarek-malopolska - Pon 16 Lis, 2009 hmm..Cieżko powiedzieć...