Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [szukamy] auta dla Bad-i'ego
KarQ - Wto 06 Paź, 2009 Chodziło nu pewnie o koniec produkcji.MoRToN - Wto 06 Paź, 2009 A tak wogoole to ja w tej kasie bym kupił paska b5 w tdi i choy. Jak nie bedize to zwykłe 1.8 i tez choy. Sprzedasz później to w tydzień.Bad-i - Wto 06 Paź, 2009 Lukasz zawsze taki temat jest z doopy, aczkolwiek zeby nie ten temat to bym nawet nie pomyslale o 320d z np 2001 roku, a te sie mieszcza w cenie w DE.KarQ - Wto 06 Paź, 2009 Lepiej nie myśl
Poczytaj na TDITUNIG czy TDIRACING jakie problemy mają z elektroniką.
Poza tym jeśli już to tylko 150KM bo 136KM to przedpotopowy niewypał.CHRZANEK - Wto 06 Paź, 2009 Ktoś dobrze napisał:
Jak furkens ma być na kilka miechów i nie chcesz na nim za dużo umoczyć to kup:
samochód klasy średniej wyposazony w benzyne do 1,6 lub jakiegoś turbodyszla.
Polacy standardowo najchętniej kupuja:
-Golf
-Astra
-Focus
-Corolla
-Civic
-Octavia
Mniej chętnie
-Francuskie
-Włoskie
-Egzotyczne
Ja bym kupił Skode Octavie dużo sie tego sprzedało w PL więc wybór jest mega, do tego sporo jeżdziło w jednych rękach (no cóż marka kierowana do "statecznych" odbiorców) i najczesciej wybierane silniki to właśnie 1,6b 100KM lub 1,9TDI 90/110KM.
Problemu z odsprzedażą nie ma.
Kwota którą przeznaczysz nie ma znaczenia bo rozpiętość cenowa jest ogromna.
Dawaj pomuk bo to samochód który spełnia wszelkie oczekiwania.Stacho - Wto 06 Paź, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Ja bym kupił Skode Octavie dużo sie tego sprzedało w PL więc wybór jest mega, do tego sporo jeżdziło w jednych rękach (no cóż marka kierowana do "statecznych" odbiorców) i najczesciej wybierane silniki to właśnie 1,6b 100KM lub 1,9TDI 90/110KM.
Problemu z odsprzedażą nie ma.
Kwota którą przeznaczysz nie ma znaczenia bo rozpiętość cenowa jest ogromna.
Dawaj pomuk bo to samochód który spełnia wszelkie oczekiwania.
Moge z ręką na sercu polecic ! miałem i mam nadal lecz juz II generacje i nie ma na co narzekać k-mart - Wto 06 Paź, 2009 "jak znam zycie, to skonczy sie na czyms niemieckim, napeweno bedzie to passat tdi"szymlorek - Wto 06 Paź, 2009 330D spokojnie kupisz do 35k, sam tydzien temu ogladałem w DE za 6k euro 330D w touringu calkiem ladną, a ze jakieś auto ma obszyta kierownice? co w tym dziwnego to stary parch więc ma prawo mieć nową skóre ze względu na niemały przebieg.
Co do auta taniego i latwego w odsprzedaży w ktorego nie bedziesz musiał wlozyc worka kasy to tak jak porpzednicy pisali passek b5, octa 1 tdi ew golf mk4 tdi , jak kupisz fajny egzemplarz to sprzedaż go pozniej w 48h.
Ew jak nie chcesz jezdzic kwadratowym klockiem to moze 147jtd 115ps , ostatnio kumpel kupil na gotowo za 20k 3 drzwiową całkiem fajnie wyposażoną i pomimo moich przypuszczeń jakos nie chce mu sie zepsuć ten samochód Bad-i - Wto 06 Paź, 2009 niech mi ktos pokaze wartego swojej ceny MK4 TDI (Golfa) u nas w kraju. pcs - Wto 06 Paź, 2009 a ja powiem tak, jak chcesz szybko sprzedac to kup cos krajowego, z wszystkimi papierami, niebite z normalnym przebiegiem i najlepiej ksiazka serwisowa. Ile ja spotkalem golfow, passatow, corolli co ich nikt nie chcial kupic od roku bo to szroty byly. Tu jakas sensowna fiacina, choc trzeba by ja troche stargowac
a a propos 206 hdi xs, to jechales szalony do gniezna a w tym samym czasie byla do to sprzedania taki po chipie, Witosa z zoliborza, moze i byl troche upalany ale 1 wlasciciel, full ASO, niebity etc. ...mikan - Wto 06 Paź, 2009 jeżeli mogę coś poważnie podpowiedzieć to proponuję:
http://moto.allegro.pl/it...rdzo_ladny.html
kupiłem już dwa takie w rodzinie są mega oszczędne i niezawodne a i odsprzedaż niezbyt trudnaszymlorek - Wto 06 Paź, 2009
Bad-i napisał/a:
niech mi ktos pokaze wartego swojej ceny MK4 TDI (Golfa) u nas w kraju.