Nie probowalem,ale po 10 latach grania jeszcze mnie w ta gre nikt nie klepnal.Marek23 - Czw 08 Paź, 2009 Można zamknąc, w Jefsie dają burgery z halunami...k-mart - Pią 09 Paź, 2009 ciekawe czy gt-r wykreci lepszy czas od saxo Lukasza na lbn, watpie.
i lepszy od loko na wyrazowie, watpie.Bad-i - Pią 09 Paź, 2009
k-mart napisał/a:
ciekawe czy gt-r wykreci lepszy czas od saxo Lukasza na lbn, watpie.
i lepszy od loko na wyrazowie, watpie.
i czy lepszy od Szeji na Dolnośląskim, wątpie M - Sob 10 Paź, 2009 Kej nie ukrywaj tego lęku przed gtrem, umów się z lokalnym dealerem (ale juz nie tym od trawy) i wykonaj test drive.k-mart - Sob 10 Paź, 2009 Nie moge eM, bo jak wiadomo "kej nie skreca", czyli to o mnie chodzi. Jazda gt'r-em odpada, to zadanie dla tych ktorzy skrecaja.Greg - Pon 12 Paź, 2009 Grube rzeczy tu widzę martin.h - Wto 10 Lis, 2009 Zdjęcia z pierwszej w Polsce naprawy skrzyni biegów w GT-R'e:
I na koniec optymistyczna wypowiedź serwisu:
Cytat:
ta skrzynia jest tak zrobiona ze każda się rozpadnie w czasei życia tego samochodu. Jakosć wykonania pozostawia duuuużo do zyczenia.
W tej akurat spadło z wałka koło zebate wychodzące na przedni napęd i zrobiło masakrę wszystkiego wokół.
k-mart - Wto 10 Lis, 2009 Martin, czy sa juz klowki do Gtr'ow?martin.h - Śro 11 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
Martin, czy sa juz klowki do Gtr'ow?
Gdyby była to musiała by kosztować majątek
Nissan zrobił szybkie auto, ale cała ta ich polityka wokół GT-R'a jest porąbana. Czy to jest nadal auto sportowe czy już klasyczne GT do przemieszczania się z pkt. A do pkt. B?
Z ciekawostek wjazd na tor to utrata gwarancji Wymiana oleju w skrzyni to 1,5k zł, a litr tego oleju to 120 dolarów.M - Śro 11 Lis, 2009 Jaki wplyw obecnie na to co sie dzieje w nissanie ma renault jako wspolnik?kubas - Śro 11 Lis, 2009 renault uratowało nissana przed bankructwem a tak w sumie to carlos ghosnM - Śro 11 Lis, 2009 mi nie chodzi kto kogo uratowal ale jaki ma wplyw na jego projektyMarek23 - Śro 11 Lis, 2009
Cytat:
mi nie chodzi kto kogo uratowal ale jaki ma wplyw na jego projekty