HydePark - Elity, lans i drogie ciuchy - dyskusja ogólna
Marek23 - Czw 22 Paź, 2009 Ten temat do niczego nie prowadzi, bo każdy łącznie ze mną, 206gti, Kondziem, Michałem-Platonem lubi zaszpanowac, tylko nagle tego nie widzimy. Przypomina mi to dyskusję o wykroczeniach drogowych, jak to nagle wszyscy z pokorą przyjmują mandaty, nie jeżdzą szybko,itd.
Summa summarum, Dees handluje rzeczami, jak ktos kupi i pojdzie do Złotych Tarasów zaszpanowac, to jego sprawa. Dla nas to smutne, dla niego wesołe. I nara.DeeS - Czw 22 Paź, 2009 no i prosze mi przeniesc ta rozmowe do innego watku pod tytulem -
Co to jest LANS ?
Tutaj bede sobie wystawial aukcje ok ? pP - Czw 22 Paź, 2009
DeeS napisał/a:
Tutaj bede sobie wystawial aukcje ok ?
nie.. to Ty sobie załóż nowy temat! DeeS - Czw 22 Paź, 2009 Wiedzialem ze tak bedzie! Marek23 - Czw 22 Paź, 2009 Dees, musisz sie nauczyc, ze tu wszyscy sa ascetami gardzacymi pieniedzmi i generalnie dobrami materialnymi.DeeS - Czw 22 Paź, 2009 nie nie
Ja sie smieje ze kazdy temat tutaj (powiedzmy 80%) Zawsze sie cos smiesznego i dyskusja nie na temat . Juz sie przyzwyczailem .M - Czw 22 Paź, 2009 Zamykam do wyczyszczenia tematu
Gdzie byli moderatorzy?M - Czw 22 Paź, 2009 Adam206 - zgoda z tą elitarnością, z jedyną różnicą, elitarnym można być w czymś. nie można byc po prostu elitą bo to jest zwykłe kołtuństwo "Jestem z elity" brzmi jak nowy ruski czy jakos tak.
Elita kulturalna, intelekturalna, sportowa, motoryzacyjna, wojskowa. Nie zgadzam się również ze określeniem "elita finansowa" - bo tu nie ma nic z elitarności, są to po prostu najbogatsi ludzie (często ze słomą w butach).Marek23 - Czw 22 Paź, 2009
Cytat:
Gdzie byli moderatorzy?
Chodzili w Złotych Tarasach w koszulkach polo z postawionym kolnierzykiem. A jeden sie lansowal swoim hatchem po Wawie z dziewczyna na prawym. Oboje w drogo wygladajacych okularach...KonradMK - Czw 22 Paź, 2009 qbus - Czw 22 Paź, 2009 gdzies ostatnio widzialem ze lans jest wtedy gdy kupujesz rzeczy ktore nie sa Ci potrzebne za pieniadze ktorych nie masz po to by zaimponowac ludziom ktorych nie lubisz... moze cos w tym jest.
a strzelenie z łapy w centrum miasta to tez lans? Michał - Czw 22 Paź, 2009 to głupota
Nie wiem. Jak juz tak sie upieramy ze jest coś takiego jak lans, to lansowałbym sie w zondzie. A garniak za 7.5 tysia ... no nie wiem czy to taki lans ... Kondziu, dostaniesz poważniejsze stanowisko za pare lat to sam sobie kupisz garniaka za 3-4 kafle bo będziesz musiał.GeKo - Czw 22 Paź, 2009 W sumie zgadzam się z Noxem, Markiem i Qbusem. Dodałbym do tego że lans jest wtedy gdy jakiś produkt wchodzi na rynek i musimy go mieć pierwsi a oprócz tego jak najwięcej osób musi zobaczyć że my go właśnie mamy jako pierwsi. Lans w dużym stopniu to zwykły szpan nic więcej.Gaydek - Czw 22 Paź, 2009
GeKo napisał/a:
Lans w dużym stopniu to zwykły szpan nic więcej.
Czym się różni lans od szpanu?KonradMK - Czw 22 Paź, 2009
Michał napisał/a:
to głupota
Nie wiem. Jak juz tak sie upieramy ze jest coś takiego jak lans, to lansowałbym sie w zondzie. A garniak za 7.5 tysia ... no nie wiem czy to taki lans ... Kondziu, dostaniesz poważniejsze stanowisko za pare lat to sam sobie kupisz garniaka za 3-4 kafle bo będziesz musiał.
ziom, podałem realną cenę którą pamiętam za bardzo fajny ale ekskluzywny garniak, sa droższe ale nie o to chodzi