saxorulez - Nie 25 Paź, 2009 to było do przewidzenia.. czekam teraz na kolejną walkę Adamka i pierwszy porządny strzał od przeciwnika o 20kg szybszego. Zobaczymy czy Góral taki mocny będzie. Życzę mu jak najlepiej ale chyba trochę za mało ważyAnonymous - Nie 25 Paź, 2009 no cóż moze czasy sie zmieniły ale wielu mistrzow w ciezkiej ważyło ponizej 100kg,jesli sie niemyle to do lat 70-tych nie bylo mistrzow w ciezkiej wazących powyzej 100kgsaxorulez - Nie 25 Paź, 2009 zobaczymy.. Adamek ma 31 lat. A to już zaczyna być pod górkę. Musi się z tymi pasami pośpieszyćAnonymous - Nie 25 Paź, 2009 Adamek duzo nie zdziała,i to nie z powodu wagi,po prostu za cienki w uszach jest,brak mu ciosu,choc ostatnio panuje taka bryndza w ciezkiej ze wszystko sie moze zdarzyc.Wszystko wyjdzie przy pierwszej walce z klasowym przeciwnikiem(bo Gołoty za takiego uznac nie mozna)Bart - Pon 26 Paź, 2009
saxorulez napisał/a:
Adamek ma 31 lat. A to już zaczyna być pod górkę.
wypraszam sobie!Vlodarsky - Pon 26 Paź, 2009 A ja dopiero teraz się dopisze do tego tematu.
Wiedziałem, że Adamek ma lepsze warunku do wygrania... właściwie jako jedyny miał tam warunki do wygrania...
ALE
Nie lubię Adamka - nic osobistego - wg mnie źle mu patrzy z oczu. Pięściarz z niego naprawdę dobry.
Co do Gołoty - jakiś sentyment do niego pozostał. Żałuje, że nie znaliśmy go tak jak wygrywał. Zawsze mam tą cichą nadzieję, że coś pokaże a on stoi, stoi, stoi, upada...Janusz - Pon 26 Paź, 2009
rabarbar napisał/a:
Wszystko wyjdzie przy pierwszej walce z klasowym przeciwnikiem(bo Gołoty za takiego uznac nie mozna)
jak stanie np z Władi.... coś tam.... (tym ruskiem co ma owłosione plery i ponad 2m wysokości )Michał - Pon 26 Paź, 2009 chodzi ci o waljuewa ?
Janusz - Pon 26 Paź, 2009
lol niezła fota.... ładnie spuchł tak o niego mi chodziło k-mart - Pon 26 Paź, 2009 niebawem klitschko walczy z jakims czarnuchem, w najblizszym czasie chyba nic ciekawszego nie bedzie106 - Pon 26 Paź, 2009 niestety lata leca...
polecam komentarze... i tak go kochaja Anonymous - Pon 26 Paź, 2009
Janusz napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Wszystko wyjdzie przy pierwszej walce z klasowym przeciwnikiem(bo Gołoty za takiego uznac nie mozna)
jak stanie np z Władi.... coś tam.... (tym ruskiem co ma owłosione plery i ponad 2m wysokości )
Wałujew to gosc kompletnie nie potrafiący boksowac ,absolutne dno,udało mu sie cos tam wywalczyc tylko dzieki swoim rozmiarom i dziwnym układom promotorsko-finansowo-kombinatroskim.jest on najlepszym przykładem ze w ciezkiej aktualnie nie ma dobrych bokserówWalle - Wto 27 Paź, 2009
106 napisał/a:
niestety lata leca...
polecam komentarze... i tak go kochaja
ehhhhh.....dobre czasy. I Rocky mi się przypomniał...... M - Wto 27 Paź, 2009 Wlasnie, dlaczego wszystkim bylo szkoda Gołoty? (mi także bylo go szkoda).
Czy to nie przypadkiem uosobienie romantycznej martylologi narodowej? Silny wielki a zawsze dostaje. I dlatego kazdemu jest zal.
Adamek - zimny i wyrachowany, bez cienia sentymentu.
Przeciez to sport, dwóch chłopów świadomie wychodzi klepac sie po ryjach za gotówkę.kubas - Wto 27 Paź, 2009 Jak juz jestesmy przy bokserskich mixach to polecam tego !