To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [F] This is it

gaugan - Pon 09 Lis, 2009

pierwszy raz w zyciu uslyszalem, ze Revolver i Pieprz to plyty popowe. Ziom nie przystoi Ci pisac takich rzeczy, to sa przelomowe plyty w histrii rocka. a tak btw najwyzej ocenianym LP Beatli jest White Album.

Dyskusja ogolnie wydaje sie byc jalowa, nie wiem jak w ogole mozna podwazac geniusz MJ. To sa jego kawalki, mysle, ze mozna by je rozdzielic na 15 artystow i wszyscy zostali by okrzyknieci zjawiskami.

martin.h - Pon 09 Lis, 2009

gaugan napisał/a:
pierwszy raz w zyciu uslyszalem, ze Revolver i Pieprz to plyty popowe. Ziom nie przystoi Ci pisac takich rzeczy, to sa przelomowe plyty w histrii rocka. a tak btw najwyzej ocenianym LP Beatli jest White Album.

Napisałem, że The Beatles byli popowi, a nie wspomniane płyty. One są odskocznią od ich popowości, klasyka psychodeli.

MoRToN - Pon 09 Lis, 2009

CHRZANEK napisał/a:

- chetnie bym obejrzał ale chyba w kinie się już nie załapie.

Spoko :)

http://film.interia.pl/wi...dnia,1391485,38

ŁukaszS3 - Pon 09 Lis, 2009

gaugan napisał/a:
kazdy kawalek wlasciwie wbija w fotel.

Mnie raczej z niego wyrywał żeby potańczyć :)

PiTT - Pon 09 Lis, 2009

wróciłem z kina... spodziewałem się j@bnięcia, ale go nie dostałem
sam materiał spoko, jak dla mnie miał nadal mega kondychę
może już nie te same ruchy, ale jak na 50 lat to szacun
kurde, sama skóra i kości :/
tak czy inaczej, nagłośnienie w kinie Cinema City na Sadybie fatalne, wręcz karygodne
w najmocniejszych kawałkach można było praktycznie ze sobą rozmawiać...
nastawiłem się na mocne brzmienie a nic z tego nie dostałem, fatalnie, ale coś mi się wydaje że to kino jest tak gówniane

carlose - Pon 09 Lis, 2009

MJ - zaliczony :) nie.. no ja powiem że w porządku..

ale cała otoczka, czyli zarabianie teraz na czym się da, byle było o MJ - to jakaż żenada, chociaż mur berliński bardziej mniej rozwalił, więc można chyba się już wszystkiego spodziewać

PiTT - Wto 10 Lis, 2009

wybrałem się na to do kina z nadzieją że będzie mega dynamicznie i wyjdę moonwalkiem...
niestety nagłośnienie było fatalne, nie wiem czy tylko ja tak kiepsko trafiłem, ale jak ostatnio byłem w innym kinie i była tego zajawka to dźwięk mnie prawie wbił w fotel
Cinema City Sadyba to syf jakich mało, nie polecam tego kina xD

Anonymous - Śro 11 Lis, 2009

Przekonaliście mnie, wybieram się dzisiaj
Anonymous - Śro 11 Lis, 2009

osobiście podobało mi się ... pokazany zapewne dosc optymistycznie dla niego ale widać momentami ze był ostro odurzony .... fajnie było patrzec jak spiewanie daje mu radość i zna swoje uwtory .... czuję, że jakby doszedł ten koncert do skutku to chyba nawet kosmici by o nim mówili ....
206 Gti - Śro 11 Lis, 2009

Byłem - podobało mi się bardzo - polecam !
kubas - Śro 11 Lis, 2009

Właśnie wróciłem ! THIS IS IT ! :)
PiTT - Śro 11 Lis, 2009

napiszcie jak z dzwiękiem
głośno czy cicho bo nadal nie wiem jak poprawnie powinien być nagłośniony ten dokument

k-mart - Śro 11 Lis, 2009

ey, kto wykasowal moonwalk Pitt'a ? :rotfl:
ŁukaszS3 - Śro 11 Lis, 2009

PiTT ja byłem w Heliosie w Bielsku bo zawsze tam chodzę i cieszyłem się że poszedłem na to do kina bo dźwięk był powalający. Nagłośnienie w tym kinie mają mistrzostwo świata.
PiTT - Śro 11 Lis, 2009

k-mart napisał/a:
ey, kto wykasowal moonwalk Pitt'a ? :rotfl:

ale to nie w tym temacie było :D

ŁukaszS3 napisał/a:
PiTT ja byłem w Heliosie w Bielsku bo zawsze tam chodzę i cieszyłem się że poszedłem na to do kina bo dźwięk był powalający. Nagłośnienie w tym kinie mają mistrzostwo świata.

jak byłem ostatnio w Bielsku to byłem w kinie w Sferze i tam był też spoko dzwięk
tak myślałem karwa fa, wszystko w piździeć przez to zasrane kino, bez właściwego dzwięku to można sobie odpuścić kino
czy u Was też ktoś wyszedł w trakcie z sali?
jakaś poracha, chyba zaraz napisze do zarządu tego kina bo najpierw mi podpadli przy rezerwacji biletów a potem z dzwiękiem...