PieQt - Pon 09 Lis, 2009 Andrzej, Prelude kupiłeś ostatnio, chcesz powiedzieć, że clio nie jest w takim stanie (tzn. "nie używane w sporcie"), jak się wszystkim na forum wydaje??anjas - Pon 09 Lis, 2009
PieQt napisał/a:
Andrzej, Prelude kupiłeś ostatnio, chcesz powiedzieć, że clio nie jest w takim stanie (tzn. "nie używane w sporcie"), jak się wszystkim na forum wydaje??
nie rozumiem PieQt - Pon 09 Lis, 2009 z tego co piszesz, to chyba tworzyłeś scenę sr w Polsce, tyle wiesz i znasz poziomy wtajemniczenia - czyli sportem co wieczór śmigasz "sportowo" ze świateł, wielokrotnieanjas - Pon 09 Lis, 2009
PieQt napisał/a:
z tego co piszesz, to chyba tworzyłeś scenę sr w Polsce, tyle wiesz i znasz poziomy wtajemniczenia - czyli sportem co wieczór śmigasz "sportowo" ze świateł, wielokrotnie
aaaa, tera kumam.
No trochę się rejsinguje, fakt. Najsampierw calibrom a tera preludom. Clio jest dla bab (i emerytów, nie Sharx?), nie jeżdże nim.PieQt - Pon 09 Lis, 2009 w takim razie, że tak powiem - przepraszamk-mart - Pon 09 Lis, 2009 nadal czekamy na wypowiedz samego mistrza i znawcy sceny oraz prawa ulicznego, Kamilrowera.OSKAR - Pon 09 Lis, 2009
Cytat:
a to ja tak mialem dokladnie dzisiaj kiedy to M3 E46 w cabrio (własiciciel powiedział ze dach nie przecieka) próbował na mokrym ze świateł
Miales oszczedzac Szczepanek - Pon 09 Lis, 2009 anjas wie, co pisze. Widać, że przeczytał niejedną książkę o scenie polskiego stritrejsingu. Ja winszuję! haha.
Sam jestem ciekaw, co na to Kamil Bad-i - Pon 09 Lis, 2009
OSKAR napisał/a:
Cytat:
a to ja tak mialem dokladnie dzisiaj kiedy to M3 E46 w cabrio (własiciciel powiedział ze dach nie przecieka) próbował na mokrym ze świateł
Miales oszczedzac
prosze Cie, E46 na mokrym z miejsca nie jedzie. Bez zadnego problemu dostał w doopę - serio. A startowałem tylko po to zeby sprawdzic jak mocno mnie walnie.
Ups, przepraszam. Pozniej na Siekierkowskiej walnał lewym chyba z 200 i pokazal gdzie moje miejsce - uznaje jego wygrana (co prawda 2 km pozniej ale byl szybszy )PieQt - Pon 09 Lis, 2009 rany, dopiero teraz skojarzyłem ... to będzie w Regułach jakich streetracing!! To po drodze do Anjasa do domu .... kiedy, kiedy?anjas - Pon 09 Lis, 2009
PieQt napisał/a:
rany, dopiero teraz skojarzyłem ... to będzie w Regułach jakich streetracing!! To po drodze do Anjasa do domu
"Tam gdzie kończą się Reguły zaczyna się Pruszków..."Bad-i - Pon 09 Lis, 2009
anjas napisał/a:
PieQt napisał/a:
rany, dopiero teraz skojarzyłem ... to będzie w Regułach jakich streetracing!! To po drodze do Anjasa do domu
"Tam gdzie kończą się Reguły zaczyna się Pruszków..."
dokładnie, Kobieta jest jak Warszawa; z jednej strony Wola i Ochota z drugiej Bródno i WłochyMisiek_lbn - Pon 09 Lis, 2009
anjas napisał/a:
Clio jest dla bab (i emerytów, nie Sharx?)
sie wie, dlatego się powoziłem jakiś czas takim cliaczem
najważniejszą zasadą jest obeznanie ze wszystkimi oznaczeniami samochodów (cdi, cdti, ctdi, 16v, 316i, e200), żeby nigdy ale to NIGDY nie trafić na szybszego od siebie, przez co zawsze czujemy się wygranymi
nie ma wtedy wstydu, nie ma majstrowania przy radiu i nie ma tłumaczenia dziwczynie że za późno na beznyne się przełączyło Bart - Pon 09 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
najważniejszą zasadą jest obeznanie ze wszystkimi oznaczeniami samochodów (cdi, cdti, ctdi, 16v, 316i, e200), żeby nigdy ale to NIGDY nie trafić na szybszego od siebie, przez co zawsze czujemy się wygranymi
hehhe, to akurat prawda Młody Papież - Wto 10 Lis, 2009 olaboga! co to się wyprawia!
ja jak wiozę kogoś na pokładzie to zawsze jade powoli...