Maciusiowy - Czw 26 Lis, 2009 jak ma na imię Jacek Czajka? TomsoN - Czw 26 Lis, 2009 Proste, że jaja cek.
Skąd jest sharxhunter?iQ - Czw 26 Lis, 2009 Maciusiowy litosci, niektorzy (np. ja) maja IQ ponizej temp ciala Maciusiowy - Czw 26 Lis, 2009
iQ... napisał/a:
Maciusiowy litosci, niektorzy (np. ja) maja IQ ponizej temp ciala
znaczy, że za trudne? M - Czw 26 Lis, 2009
TomsoN napisał/a:
Proste, że jaja cek.
Skąd jest sharxhunter?
moze jakas mala podpowiedź?Maciusiowy - Czw 26 Lis, 2009
eM napisał/a:
moze jakas mala podpowiedź?
największe polskie miasto po wschodniej stronie Wisły, stolica województwa lubelskiego (nieprzerwanie od 1474 roku) oraz Lubelszczyzny. Jest jednym z największych polskich miast, 2. w Małopolsce, a 9. miastem w kraju pod względem liczby ludności (350 462 mieszkańców) oraz 15. pod względem powierzchni (147 km²).
Historycznie położony jest w Małopolsce, początkowo w ziemi sandomierskiej, a następnie w ziemi lubelskiej, której stanowi centrum. Miasto leży na Wyżynie Lubelskiej (na granicy Płaskowyżu Nałęczowskiego i Płaskowyżu Świdnickiego), nad rzeką Bystrzycą – lewobrzeżnym dopływem Wieprza. Na terenie miasta do Bystrzycy wpadają dwie strugi: Czerniejówka i Czechówka. Prócz tego przepływa przez miasto czwarta rzeka – Nędznica zwana również Krężniczanką.Jacek - Czw 26 Lis, 2009
Maciusiowy napisał/a:
jak ma na imię Jacek Czajka?
Jacek CzajkaOSKAR - Czw 26 Lis, 2009 No co za beje M - Czw 26 Lis, 2009 O, do studia zawitał nasz guru!
Drogi Oskarze, prosimy o pytanie do kwizu!Gaydek - Czw 26 Lis, 2009
TomsoN napisał/a:
Skąd jest sharxhunter?
Lublin M - Czw 26 Lis, 2009 zadajesz pytanie...Jacek - Czw 26 Lis, 2009 zaraz, zaraz, a ja? przecież poprawna odpowiedź została udzielona! M - Czw 26 Lis, 2009 kto pierwszy..Jacek - Czw 26 Lis, 2009 "miś, miś, świńska .... nie miś" - wstaw brakujące słowo.Misiek_lbn - Czw 26 Lis, 2009 ja nie jestem z lublina, więc błędna odpowiedź