Kamilbike - Śro 16 Gru, 2009 Zatwardzenie masz?:> Polecam olej rycynowy, jedna lyzeczka i po sprawie przetyka ze ho ho Anonymous - Śro 16 Gru, 2009 że niby tak? http://forum.bodybuilding...php?t=120921191Bart - Pią 18 Gru, 2009 pewnie fake, ale dobra historia Walle - Pią 18 Gru, 2009 jakiś dobry szampon i wosk na -14 ? Bart - Pią 18 Gru, 2009 ja polecam Timotei, nawet w takie mrozy włosy ładnie pachną i się dobrze układają nox - Pią 18 Gru, 2009 W zimowych warunkach dobrze sprawują się Sealanty czyli syntetyczne woski . bądz kombinacje naturalnych wosków z sealantami . Aktualnie mogę zaoferować całkiem trwały wosk naturalny z domieszką Polimerów dobrze zaaplikowany jest w stanie wytrzymać w naszych warunkach4-6 miesięcy . Collinite 476s. Z poczatkiem roku wejdą dwa bardzo dobre sealanty CarLack oraz FinishCare Hi Temp ten pierwszy wytrzymywał nawet 12 miesięcy na lakierze a to już naprawdę dobry wynik
Co do szamponu hm to nie polecam ręcznego mycia przy takiej temperaturze Walle - Pią 18 Gru, 2009 musiałbym zakupić potem chyba komplet nowych uszczelek ,
Chłopaki się starają nawet 110h pracy przy jednym aucie w ciągu 10 dni robi wrażenie fydi - Pią 25 Gru, 2009 jessttemm tuuu! nox, potrzebuję coś do usuwania rys z lakieru Kamilbike - Pią 25 Gru, 2009 Powiedzcie mi co on robil z ta polerka w 2.26 ? Ze tak pwiem mechacil ja czy oczyszczal?
Po takimdetailingu to az zal wyjezdzac ze sterylnego garazu zeby samochod sie nie uswinil kubas - Nie 24 Sty, 2010 karwa nox w zakładce O nas jest coś takiego:
Guarana Group jest aktywnie działającą firmą w chandlu internetowymnox - Pon 25 Sty, 2010 ale że co że jak jak już tam nic nie widzę
[ Dodano: Pon 25 Sty, 2010 ]
fydi napisał/a:
jessttemm tuuu! nox, potrzebuję coś do usuwania rys z lakieru
Nie wiem jak to się stało ale dopiero teraz zauważyłem tą wiadomość M - Pią 29 Sty, 2010 Maciej znalazłem mały bug