ICE - In Car Entertainment - Play Station 3 rady, problemy, rozwiązania
zefir - Czw 31 Gru, 2009 masz absolutna racje, ale ciezko jest miec to i to i kupowac gry tu i tu.Anonymous - Czw 31 Gru, 2009 Miałem to i to. Sprzedałem X'a, bo moim zdaniem PS3 bije go na głowę pod każdym względem. Jedyny minus to monopol na Gears Of War - probably the best game ever.anjas - Czw 31 Gru, 2009 Jak ktoś nie lubi samochodówek to PS starcza Bad-i - Czw 31 Gru, 2009
gaugan napisał/a:
dzis dorwalem sie do Colina Dirt 2. MIAZGA!
ja kupiłem bratu Grida ale zastanawiałem sie wlasnie nad Dirtem2. Co w Twojej terminologii oznacza MIAZGA - ze rewelacja czy kicha bo slyszalem same mega pozytywy na temat tej gry.Vlodarsky - Czw 31 Gru, 2009
anjas napisał/a:
Jak ktoś nie lubi samochodówek to PS starcza
ja lubie i gram w GT5Prologu i GRID pP - Czw 31 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
ze rewelacja czy kicha bo slyszalem same mega pozytywy na temat tej gry
ze rewelacja czy kicha bo slyszalem same mega pozytywy na temat tej gry
rewekacja..polecam również
moje gry tez sa rewekacja, ale nie wiem czy to daleko od rewelacji PiTT - Czw 31 Gru, 2009 grałem w GT5 Prologue trochę dłużej no i w Forze 3
nie mam wątpliwości, Forza niszczy GT sromotnie
jeśli ktoś nie grał w FM3 to może uważać że GT jest mistrz
polecam pograć w obie nieco dłuższy czas na różnych ustawieniach
Forza jak dla mnie jest najlepszą samochodówką na konsolę (zaznaczam bo zaraz będzie porównanie do Ryśka)Bad-i - Czw 31 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
Forza jak dla mnie jest najlepszą samochodówką na konsolę (zaznaczam bo zaraz będzie porównanie do Ryśka)
zgodze sie z tym ze Forza jest lepsza od GT5 P. Natomiast do momentu kiedy nie zagram w Dirt2 ciezko mi sie wypowiedziec co jest najlepsze. Ja po prostu nie lubie gier torowych, i czekam jak ktos zrobi mega rajdy na PS3PiTT - Czw 31 Gru, 2009 dirt 2 jest całkiem fajny, ja lubię dynamiczne wyścigi
gralem w demkona x'a i całkiem fajnie się grało, muszę sobie kupić pełną wersjęanjas - Czw 31 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
dirt 2 jest całkiem fajny
zainteresowałem się dirtem 2... trochę "zabawkowo" to wygląda. Ciekawe jak się prowadzi samochód.
Bad-i - Czw 31 Gru, 2009 dobra zobaczylem filmik i napisze krotko; CO TO KOOORWA JEST ZA BADZIEW ????
- samochody z doopy
- trasy/tory z doopy
- maskotki z doopy (niczym Chuchała w pugu)
- zero plynnosci skretu (czyt. z doopy)
- grafa z doopy
- dzwieki z doopy
Juz sie z tej gry wyleczylem. Dlatego zadam kolejne pytanie, czy jest na PS3 czy Xboxa jakas gra przypominajaca WRC ??PiTT - Czw 31 Gru, 2009 faktycznie na tym filmiku kiepsko to wygląda
ja grałem w demo gdzie były tylu buggy i w miarę jakoś się jeździło
a może to co testowali to wersja pc?
tylko czy aż taka by była różnica?anjas - Czw 31 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
a może to co testowali to wersja pc?
na początku gość mowi, że gra na XboxieM - Czw 31 Gru, 2009 moze tylko mowi, a tak naprawde to był lisek