ICE - In Car Entertainment - Jakie radyjko w rozsądnej cenie.
Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 no wlasnie... a na zawody car audio nie bedize robiony samochod Jakarti - Pią 02 Cze, 2006 moze warto dodac , ze dla mnie muzyka to dodatek.. pewnie ktos by uslyszal roznice ale ja wiem, ze ja bym nie uslyszal wiec sie tym nie zajmuje. mysle , ze to najwazniejsze jest.. bo wydatek moze nie najwiekszy takie maty ale jesli masz slyszec roznice to chyba warto - zawsze to stopien lepiej.. dla mnie - jak juz mowilem nie mialoby to zadnego znaczenia..PiTT - Pią 02 Cze, 2006 i jeszcze jedna zaleta wytłumienia drzwi
zamykają się z fajnym miekkim dzwiękiem Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 PiTT, i dodatkowe kilogramy, co dla wiekszosci jest najwieksza wada ja "seryjnie" u siebie mam wygluszony caly samochod... a muzyki nie mam jeszcze PiTT - Pią 02 Cze, 2006 maty w drzwi nie będą ważyły więcej niż 5kg.
co innego jak całe auto wytłumiszAnonymous - Pią 02 Cze, 2006 maty+glosniki+wzmacniacz+woofer to juz sie robi jakies 20 kg
ot sie robi.
ja polecam ALPINE... starsze modele sa tez bardzo dobre.PiTT - Pią 02 Cze, 2006 to fakt, ale już mówimy o całym systemie audio a nie o samych matach
skrzynia basowa najwięcej waży, moja waży 10, więc doliczając wszystkie pozostałe podzespoły można lekką ręką osiągnąc 15-20 dodatkowych kg.
z drugiej strony można nie tankować do pełna i mieć te 20l. na + Grzesiek VTS - Nie 04 Cze, 2006 Loko poprostu kup tylko radio ,głośniczki JBL i zobaczysz czy wystarczy a jak nie to wtedy będziesz sie bawił.
TAKIE MOJE ZDANIE Loko - Nie 04 Cze, 2006 No i tak chyba zrobie kupie jakies radyjko i potem popatrze co i jak. Na razie skłąniam się ku 2 firmą alpine lub clarion, model cholrea wie jaki Anonymous - Nie 04 Cze, 2006 moze troche OT ale jak by ktos szukal sprzetu to mam troche gratow do pogonienia...
od wzmacniaczy po elipsy Anonymous - Nie 04 Cze, 2006 Majkel, nowki, uzywane? co masz dokladnie?potrzebuje glosniki (jakis system) 165mm.Anonymous - Nie 04 Cze, 2006 uzywane
z glosnikow to
FNP 1406 niestety bez zwrotnic
oraz FNQ 2406 - komplet - w podeszlym wieku troche ale daja rade! jak to FNQ
a mam jeszcze nowe Mgnaty z serii Schumacher 3-drozne nigdy nie montowane nie uzywane - wygralem kiedys w komkursie
o takie http://www.hificorner.de/...m?categoryId=16 oddam za 100PLN
jeszcze mam dwa piece RF 2 i 4 kanalowe oraz kondensator 1F i wiadro RF 15'Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 ja szukam czegos z wyzszej polki DeeS - Pon 19 Lut, 2007 potrzebuje jakiejs porady radio do max 350-400 max ! na szybko bo moze skocze zaraz do media na chwile.
[ Dodano: Pon 19 Lut, 2007 ]
z mp3 oczywiscie i jak by mialo wyjscie na ipoda to bylo by swietnie