Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - HOHhatch.org dla WOŚP - kalendarz na licytacji
Mick - Pon 11 Sty, 2010 Co jak co... ale nie spodziewałem się em, że będziesz negował nawet WOŚP...
tymbardziej, że masz małe dziecko, które jak nie daj boże zachoruje będzie leczone dzięki temu co uzbierali na Orkiestrze...
Złodziejstwo jest w tym momencie najmniej istotną kwestią, gdyż nawet jeśli ukradną 5-10% to przy około 40 mln złotych nie robi róznicy, bo i tak za te 40 mln pomogą wszystkim potrzebującym...M - Pon 11 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Co jak co... ale nie spodziewałem się em, że będziesz negował nawet WOŚP...
tymbardziej, że masz małe dziecko, które jak nie daj boże zachoruje będzie leczone dzięki temu co uzbierali na Orkiestrze...
Złodziejstwo jest w tym momencie najmniej istotną kwestią, gdyż nawet jeśli ukradną 5-10% to przy około 40 mln złotych nie robi róznicy, bo i tak za te 40 mln pomogą wszystkim potrzebującym...
bez komentarzamartin.h - Pon 11 Sty, 2010
Mick napisał/a:
Złodziejstwo jest w tym momencie najmniej istotną kwestią, gdyż nawet jeśli ukradną 5-10% to przy około 40 mln złotych nie robi róznicy, bo i tak za te 40 mln pomogą wszystkim potrzebującym...
Dokładnie. Ale większość pewnie chciałaby aby Owsiak zorganizował całą orkiestrę ze swoich pieniędzy, a potem jeszcze aby się rozliczył co do grosza. Cel jest szczytny i nie ma co dyskutować.
A Przystanek Woodstock to swego rodzaju podziękowanie dla ludzi.PiTT - Pon 11 Sty, 2010 jeśli ktoś uważa że Owsiak to złodziej to niech samemu zorganizuje zbiórkę i odda wszystko co do groszaPieQt - Pon 11 Sty, 2010 a ja z innej strony, dwa lata temu po którejś tam akcji pojawiły się billbordy z gębą Owsiaka i napisem "NIKT NIE ZROBIŁ WIĘCEJ" - po czym Owsiak musiał się gęsto tłumaczyć i przepraszać, a o co poszło
poszło o wartość nabywczą pieniądza, otóż akcja Owsiaka jest mega, ale to mega drogą akcją - kosztuje wszystko, naklejki, puszki, wynajem scen, światła, generatory - na to idzie kilka/kilkanaście milionów złotych. Środowisko ng'osów oburzyło się, bo okazało się, że wiele fundacji zrobiło więcej, porównując nakłady do zebranych środków
nie powinno nikogo dziwić, że fundacja żyje z tej akcji, że cały zarząd dostaje pensje z tej zbiórki, a sponsorzy myślę, że nie dają tej fundacji kasy, ponieważ każdy pamięta, że w styczniu zebrali np. 36 mln złotych. Owsiak nie robi tego charytatywnie, i nie dziwię mu się, za coś musi żyć. Tylko presja społeczna żeby wrzucać do puszek WOŚP i żeby WOŚP pojawiał się w TV też nie jest zdrowaAnonymous - Pon 11 Sty, 2010
eM napisał/a:
Ja nie daje na orkiestrę do puszki, mozecie być pewni ze 95% kasy która została wrzucona - zostanie wyciągnieta tego samego dnia wieczorem przez dzieciaka który zbierał.
eM napisał/a:
Tylko przystanek łudstok jest utrzymywany z orkiestry,
Ziom, byłeś tam? nie oglądaj zdjęći filmów tylko pojedź, doświadcz... poświęć 2 dni dla doświadczenia...
Ja też byłem sceptycznie nastawiony, ale byłem razi moge powiedziec że nie byłem nigdy na batrdziej pozytywnej imprezie.
Poza tym ludzie którzy byli na woodstock zazwyczaj wrzucaja wiecej do puszek wośp... taki zwrot inwestycji.kubas - Pon 11 Sty, 2010
AndreXSi napisał/a:
Ja też byłem sceptycznie nastawiony, ale byłem razi moge powiedziec że nie byłem nigdy na batrdziej pozytywnej imprezie.
Poza tym ludzie którzy byli na woodstock zazwyczaj wrzucaja wiecej do puszek wośp... taki zwrot inwestycji.
ejjj martin-h wyloguj się z konta andre !Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 Hehehheeh, ziom, to ja, Andre Elvis serio pisałem martin.h - Pon 11 Sty, 2010
AndreXSi napisał/a:
A to, że na niektórych zdjęciach widać ludzi tarzających się w błocie. No cóż taka już tradycja. Było tak 40 lat temu na amerykańskim Woodstocku, jest tak i teraz, wystarczy zobaczyć co się dzieję na Glastonbury).
A to, że ludzie są pijani na woodstocku? Po to jest ta impreza, jedzie się tam aby się pobawić przy dobrej muzyce, można i bez alkoholu, ale po co?
Więcej syfu i bandyctwa jest na imprezach techno niż na Przystanku Woodstock.Bart - Pon 11 Sty, 2010 Andre, poruchać można?Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 Jak ja jestem to owszem
A serio-jak wszędzie, czyli można Vlodarsky - Pon 11 Sty, 2010 AndreXSi,
nie byłem ale mi nie przyszkadza - wiem np, że przy każdym przystanku Łutstok szkoli się masa ratowników medycznych którzy później pracują też przy innych imprezach. Wydaje mi się też, że pracują nad tym, żeby co roku było bezpieczniej i jakoś tak delikatnie edukują młodzież - wczoraj jak patrzyłem na tych wolontariuszy to większość wyglądała jak by prosto z przystanku przyjechali
WOŚP - niech gra !! wszędzie jest jakieś ale... kur.ewsko denerwujące jest ciągłe narzekanie - a ten ukradł a ten się zesrał. Niech Ci którzy krytykują sami coś zrobią.
Ja np wczoraj trzymałem 9tkę na Woronicza
byłem ostatnią cyfrą w 10ciu milionach
tak tak to ja...
pozdrawiamy
Kasia i Marek Włodarscy !!
Nie szukajmy złych rzeczy. Zwróćmy uwagę na te dobre...
Tak swoją drogą spotkałem tam wolontariuszkę od Rudego ta co była z nami na spełnianiu marzenia Łukasza ona w ogóle nie śpi... Mam marzenie, WOŚP i jeszcze coś - ma zacięcie do tych spraw - zrobiła na mnie wrażenie.Anonymous - Pon 11 Sty, 2010
Popieram w 106%
BTW jak zobaczyłem pierwsza fotę to myślałem że trzymałeś giwerę (9mm) Janusz - Pon 11 Sty, 2010 a ja widzę bardzo ładną Kasie Marku Anonymous - Pon 11 Sty, 2010
Cytat:
Ja np wczoraj trzymałem 9tkę na Woronicza
Kondziu z Wojewódzkim tez chcieli , ale powiedzieli im ze Kondzio za dużo gada na wizji