a Ty Hąde niby gdzie ważyłeś ? M - Wto 12 Sty, 2010 narazie nigdzie z dowodu przepisałem
jade z pustym bakiem a i zrobie wczesniej kupe dla Kondzia choc nie bedzie to mialo wiekszego wplywu na pomiar.
Ta usługa kosztuje bodaj 20-30pln106 - Wto 12 Sty, 2010 106 wazylem na skladzie wegla.. pani mi nawet pokwitowanie dala z pieczatka Tomcat - Wto 12 Sty, 2010
eM napisał/a:
narazie nigdzie z dowodu przepisałem
jade z pustym bakiem a i zrobie wczesniej kupe dla Kondzia choc nie bedzie to mialo wiekszego wplywu na pomiar.
Ta usługa kosztuje bodaj 20-30pln
Kupa to podstawa w hothatchu. Ja przed każdym startem idę się pożądnie zesrać Loko - Wto 12 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
eM napisał/a:
Kupa to podstawa w hothatchu. Ja przed każdym startem idę się pożądnie zesrać
Ja, też podobnie, tylko robie to w trakcie startu
FAIL, chyba nie odciążam w ten sposób fury Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 ale obniżasz środek cięzkościTOXIC - Wto 12 Sty, 2010 Ja je@e takie rzeczy tylko tutaj wcześniej było o botanice teraz gadamy o kompoście
Tak trzymać vitesse - Wto 12 Sty, 2010
eM napisał/a:
ja wazylem na zlomie jak pojedziesz chocby stara felga na zlom oddac to Ci zwarza za darmo M - Wto 12 Sty, 2010
vitesse napisał/a:
eM napisał/a:
ja wazylem na zlomie jak pojedziesz chocby stara felga na zlom oddac to Ci zwarza za darmo
Też w międzyczasie na to wpadłem ŁukaszS3 - Wto 12 Sty, 2010 Wstyd przyznać:
Audi-1580 kg wg dowodu Ci Niemcy to mają nayebane w tych głowach...
Saxo- b.d.iQ - Wto 12 Sty, 2010 ja przytargalem civica z germanii i w dowodzie jest wpisane 1270kg TOXIC - Wto 12 Sty, 2010 ja w dowodzie szwajcarskim mialem 100kg wiecej niz fabryka podaje wiec nie ma co patrzec na dowodade - Wto 12 Sty, 2010 astra, bez kanapy, zapasu, wzmocnien w zderzaku:D
1150 ze mna czyli 1060kg:]
1998cm3 i 147KM i 14,5 na cwiare:PBart - Wto 12 Sty, 2010 ćwiara mnie jaraAnonymous - Wto 12 Sty, 2010 Cwiartke to ja potrafie łyknąc w jakies 3-4 sek