Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Peugeot 106 S16 2003 r.
tomecki - Pon 18 Sty, 2010 mój w stanie gołym poszedł za 16tys, pomimo tego że miał malowaną maskę i zderzak (plus cieniowane błotniki) - uważam że był bardziej wart tej ceny niż ten s16
p.s. - nie zapłaciłbym tyle i uważam że ciężko będzie nawet 15tys wytargać
ale próbować warto - tak jak w tym przypadku jeśli nie ma konieczności sprzedania
co do mobile.de -tam faktycznie są masakrycznie drogie, ale to nie znaczy że należy cenę do nich dostosowywać, u nas się za tyle nie sprzedadząpolll - Pon 18 Sty, 2010 dokladnie jezdzilem troche tras autem przejechalem 2 lub 3 kjsy i 5 razy tor lublin wiec nie wiem czy to upalanie nie mam nic do ukrycia jesli chodzi o auto kto widzial to wie w jakim jest stanie auto przyjechalo z belgi z uszkodzonym zderzakiem zbitym halogenem i rogiem maski zagietym wiec nie mozna tego nazwac wypadkiem obstawiam ze poprzedni wlasciciel nie pomalowal tego tak jak powinno sie to zrobic i stad odpryski polll - Pon 18 Sty, 2010 tomecki, ja tam nie mam cisnienia tak jak ktos tu pisal sprzeda sie fajnie nie tez fajnie tomecki - Pon 18 Sty, 2010 tak tez napisałem kompletnie bez urazyAnonymous - Pon 18 Sty, 2010 Tomecki ,ale ty miałeś 2001 rok(wprawdzie z klimą i ładniejszy kolor,ale ... ) i tu jest różnica 17 tys to nie jest zła cena,jeśli znajdzie się amator.tomecki - Pon 18 Sty, 2010 luz ja tylko mówię że osobiście nie zapłaciłby tyle, wiem po sprzedaży mojego że amatorów jest trochę i jakaś tam szansa jest.
Z ciekawości - jest zainteresowanie z allegro?polll - Wto 04 Maj, 2010 jakas promocja
106 zaczyna mi przeszkadzac w garazu ostatnio troszke nią pojeżdziłem i wyszły jakies pierdoły do zrobienia wiec za 15 moge oddac Grzesiek VTS - Wto 04 Maj, 2010 a co wyszlo bizon - Wto 04 Maj, 2010 korba bokiem polll - Wto 04 Maj, 2010 belka sie tlucze obstawiam ze przez twarde amorki a pozatym fajnie sie jezdzi Anonymous - Wto 04 Maj, 2010
polll napisał/a:
belka sie tlucze obstawiam ze przez twarde amorki
taa M - Wto 04 Maj, 2010 Andre poleca peżo!Jacek - Wto 04 Maj, 2010 zbieram takie może kupie polll - Pią 11 Cze, 2010 sytuacja się troszkę zmieniła na korzyść lub nie heheh
samochodem pojeździłem troszkę i wyszło ze uszczelka pod głowicą jest wywalona wiec 2 opcje
oddam za 12 tys...
lub doprowadzę auto do ładu i będzie za tyle co było koma600 - Sob 12 Cze, 2010 to pięknie