i chciałbym tutaj zaznaczyć, że wyraził on opinie większości Vlodarski :562:dzik - Śro 31 Maj, 2006 ja mam clio bo by mi nawet cabrio nie pomoglo k-mart - Śro 31 Maj, 2006 Dzisiaj mialem koszmarny sen dotyczacy moje czarne clio: najpierw pokazala sie rysa w glowicy, potem urwal pasek rorzadu poczym zawory sie polamaly spotykajac z tlokami Obudzilem sie caly przepocony :571:Loko - Śro 31 Maj, 2006 Nie nie bez takich koszmarów prosze, mam nadzieje że nie masz snów proroczych lenny - Pią 02 Cze, 2006 k-mart proponuje odrazu psychoanalityka i turnus rehabilitacyjny zioom!
i mówię całkiem poważnie tutaj... :569:k-mart - Pią 02 Cze, 2006
lenny napisał/a:
k-mart proponuje odrazu psychoanalityka i turnus rehabilitacyjny zioom!
i mówię całkiem poważnie tutaj... :569:
dzieki, pracuje nad tym! ale chyba jestem nie wyleczalny Anonymous - Pon 05 Cze, 2006 Powiem tak.
Będąc jeszcze posiadaczem Puga 106 za mocno splanowałem głowicę
i zaczęło dochodzic do spalania stukowego( chyba dobrze to nazwałem).
Inna sprazwa że był problem z elektroniką samochodu.Vlodarsky - Wto 06 Cze, 2006
lenny napisał/a:
chciałbym tutaj zaznaczyć, że wyraził on opinie większości Vlodarski
gdybym był bananem z Wilanowa to bym cabrio nie potrzebował... no ale cóż... takie życieJakarti - Wto 06 Cze, 2006 spokojnie truskaweczki
Vlodarsky czy to Ty dzisiaj pisales do mnie smsa?? bo jak nie to lepiej zadzwon do mnie to pogadamy , powaznie i wcale nie z pretensja a z rada ode mnie Vlodarsky - Wto 06 Cze, 2006 ni w cholere Cię nie rozumiem ale dzwonie - uważaj - teraz !Jakarti - Wto 06 Cze, 2006 ach kochany nie ma jak porozmawiac z Sansej
kurwa - to co to za Marek byl? Vlodarsky - Wto 06 Cze, 2006 może chłopak lennego ? :562:Jakarti - Śro 14 Cze, 2006 wczoraj widzialem swoja glowice swiece, panewki, te gibaki co sie kreca w gore i w dol i uszczelke pog glowica nawet fajnie to wyglada ale jakos wyobrazalem sobie, ze to bedzie bardziej... doniosly? widok i rozrzad i walek rozrzadu i dziwne urzadzenie zwane wariatorem.. chlodnice i zdjety przedni zderzak..
urwala sie tylko jedna sruba.. ale jeszcze nie koniec wiec sie nie ciesze zbytnio.