z tego co liczyłem to wyjdzie spokojnie ponad 4k, bliżej 5 chyba...
kurde to troche dużo jak na tekiego parcha ale kusi, zawsze podobały mi sie takie R5..
mi sie wydaje, ze nawet do 10 moze dojsc Jaco - Pią 29 Sty, 2010 gazowana... jeszcze jak ten kurek wpakowali k-mart - Pią 29 Sty, 2010 dzisiaj kazalem specowi pare razy wskoczyc na r5, niestety zawsze spadal, jako ze cale auto w sniegu Anonymous - Pią 29 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
dzisiaj kazalem specowi pare razy wskoczyc na r5, niestety zawsze spadal, jako ze cale auto w sniegu
On rozumie po niemiecku czy po polsku też k-mart - Pią 29 Sty, 2010 po szwajcarsku, po niemiecku kiepsko, po polsku raczej wcale Anonymous - Sob 30 Sty, 2010 GTE jest zajebi.stym autem ... i napewno kazdy kto nim jeździł to potwierdzi saxorulez - Sob 30 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
po szwajcarsku
to jest taki język?
myślałem ze mówice po włosku, fancusku i niemieckuTomcat - Sob 30 Sty, 2010 retoromański ? k-mart - Sob 30 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
to jest taki język?
jest i nie ma.
to nie oficjalny jezyk, ale wszyscy nim mowia Mick - Sob 30 Sty, 2010 To chyba tzw staroszwajcarski, ni to niemiecki ni to francuski...Tomcat - Nie 31 Sty, 2010 Kiedyś miałem klientów którzy między sobą gadali w tym języku i na początku myślałem żeto hebrajski albo jakiś jidisz Mick - Nie 31 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
...na początku myślałem żeto hebrajski albo jakiś jidisz
wissen wenig über das Leben, mein Sohn CHRZANEK - Pon 01 Lut, 2010 "Greko" to jest cześć po szwajcarsku
Marcel 08 napisał/a:
GTE jest zajebi.stym autem ... i napewno kazdy kto nim jeździł to potwierdzi