od razu zaznaczam - bzyczy ale nie słyszalniePGmaster - Czw 04 Lut, 2010 Teraz jest jakis dramat z glosnikami. Mamy philipsa i zeby cokolwiek zrozumiec trzeba sie wsluchiwac. Po dokupienia kina domowego roznica jest kolosalna... Poczatkowo myslalem ze ja cos mam ze sluchem nie tak!!!!Michał - Czw 04 Lut, 2010 u mnie jest gorzej niż dramat ale jakies tam jest wytłumaczenie
w tak cienkiej obudowie
nie ma szans umiescić dobrych głośników, ale mimo wszystko, niedosyt jest ...k-mart - Czw 04 Lut, 2010 poziom, prosze....strick - Czw 04 Lut, 2010 Michał, ale Ty mowisz o plazmie, a nie o lcd...
Ja akurat wybrał bym lcd. Każdego przekonuje cos innego.
http://hdtvmania.pl/2007/...plazma-czy-lcd/
Tu jakiś poradnik, wiem, ze wiekszość minusów lcd zostało juz wyeliminowanych.Michał - Czw 04 Lut, 2010 strickuuuuu
nie kłoce sie z tobą , ale wydaje mi sie że te technologie są tak zblizone do siebie ze raczej nie ma sensu ich rozgraniczać
dla przykładu
- większe zużycie prądu - nie prawda, takie samo
- możliwy efekt „wypalenia” ekranu (starsze modele) - prawda, ale po wypaleniu odpalam jakąś tam fkcje , i wypalenie znika
- szyba ochronna odbija światło mocniej niż LCD - mam powłoke matową, zależne od modelu
- mniejsza ostrość obrazu - prawdaMichał - Czw 04 Lut, 2010 poza tym
Andre - nie bierz LG
wez sharpa , samsunga
i sklej zderzakk-mart - Czw 04 Lut, 2010 poziom, ile mozna prosic....Michał - Czw 04 Lut, 2010 hehehehehestrick - Czw 04 Lut, 2010
Michał napisał/a:
- większe zużycie prądu - nie prawda, takie samo
LCD wprowadziło teraz bardzo oszczedne tv, a diodowe tez sa bardzo oszczedne.
A tak naprawde, nikt tego zuzycia tak bardzo nie odczuje... mamy tyle sprzetów podłączonych jednocześnie... Wszyscy teraz najbardziej starają sie obnizyc zużycie energii w stanie czuwania.
Kod:
Jeśli jednak jesteście zapalonymi grrraczami, często oglądacie telewizję za dnia, a do tego pilnujecie wysokości comiesięcznych wydatków, to raczej nie powinniście myśleć o plazmie.
To mnie bardziej przekonuje, a co do czerni, to juz nie ma tak wielkich różnic. Jakiś czas temu widac było szary zamiast czarnego, teraz nie jest tak zle.
A do ogladani w zaciemnionych miejscach sony ma fajna funkcje - theater (PiTT uzywasz tego?) Fajnie przyciemna obraz, by nam nie "walic" po oczach.
Tak samo pisali o kontach, a teraz w wiekszosci tv jest 170st, wiec chyba nie tak zle?
Sorry, ze tak pisze ciagle o Sony, ale poprostu poznałem te tv troche...
Jak ktos chce, to mam prezentacje wyjaśniającą te wszystkie nalepki na tv sony Michał - Czw 04 Lut, 2010 peace !!
ja widzialem soniaka w akcji, bardzo gruby model , za gruby hajs i szczena mi opadła ...
nie w mm ale w domu z black hawk down , tyle ze on nie kosztował 1700 zetaAnonymous - Czw 04 Lut, 2010 koorwa telewizja kłamie, radio kłamie, gazety kłamią, cyganka prawdę Ci powie
Kupie to co będą mieć w promocji w sklepie za rogiem, i tak w sumie mnie to yebie co to za tv
50 cali nei potrzebuje, bo 1. że mam taniej karnet na solarium a 2. za ten hajs to górę slicków(dla pedałów) można kupić
Można zamknąć Barejka - Czw 04 Lut, 2010 AndreXSi, ja mysle ze ten po prawej Ci pomoze widac ze robi w rtv i nosi telewizory
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010 Barejka, masz wpier.dol na spocie