Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010 Wasq co to za magiczna czarna skrzyneczka za fotelem kierowcy ?? (widoczna an drugim zdjeciu)Bonczek - Śro 28 Kwi, 2010 Jakby aku wygląda Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010
Bonczek napisał/a:
Jakby aku wygląda
Tez mi sie tak wydaje ale wole zapytac wasq - Śro 28 Kwi, 2010 akumulator zelowy taki maly Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010 W takim razie pokaz zjecie jesli to eni prblem co jest pod maska wasq - Pią 30 Kwi, 2010 bedziesz w lublinie to obejrzysz Janusz - Wto 04 Maj, 2010 czy w mocowaniu kubła tego typu, w którym za tymi miejscami do których jest przykręcony kubeł zostaje jeszcze kawałek mocowania z tyłu bez dziur z boku, mogę sobie wywiercić dziury i przykręcić pasy czy nie ?? jak to się ma do homologacji, załączników jakichś BK na track dayach itp ??
http://moto.allegro.pl/it...nie_sparco.htmlbizon - Wto 04 Maj, 2010 do zalacznika J to sie ma chyba nie bardzo. ja w kazdym razie wiercilem podloge i wstawialem o cos takiego http://www.allegro.pl/ite...owe_sparco.htmlAnonymous - Wto 04 Maj, 2010 Wg. załącznika i wszelkich zaleceń mocowanie pasów nie może być przykręcone do mocowań fotela.
Najprościej śruba oczkowa i płytka z nakrętką od spodu auta...wasq - Wto 04 Maj, 2010 a ta plytka z nakretka powinna byc zgodnie z zalacznikiem przyspawana do budy Janusz - Wto 04 Maj, 2010 a jakie wymiary ma ta płytka??Anonymous - Wto 04 Maj, 2010 Wg załącznika J powierzchnia minimalna 40cm2 , grubość minimalna 3mmQukie - Wto 04 Maj, 2010 I ja też mam taką płytkę, i bardzo dobrze praży. A mocowania fotela uniwersalne mogę Ci załatwić Janusz - Śro 05 Maj, 2010 co to znaczy ze bardzo dobrze praży ?? mocowanie już zamówiłem niestety , potrzebowałem żeby było proste bo z wyliczeń mi wychodzi ze wejdzie na cyk i te wykrzywione na pewno by nie weszły.
rozumiem ze taka płytkę z nakrętka można zrobić samemu?? byle miała 3mm grubości i 40cm2??bizon - Śro 05 Maj, 2010 i zdaje sie sa jakies ogolne wymagania co do metalu, z ktorego to jest zrobione, jesli mialbys jechac wg J.