To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - mocowanie kubła clio II

Anonymous - Śro 28 Kwi, 2010

Wasq co to za magiczna czarna skrzyneczka za fotelem kierowcy ?? (widoczna an drugim zdjeciu)
Bonczek - Śro 28 Kwi, 2010

Jakby aku wygląda :)

Bonczek napisał/a:
Jakby aku wygląda :)

Tez mi sie tak wydaje ale wole zapytac :)

wasq - Śro 28 Kwi, 2010

akumulator zelowy taki maly :D

W takim razie pokaz zjecie jesli to eni prblem co jest pod maska :)
wasq - Pią 30 Kwi, 2010

bedziesz w lublinie to obejrzysz :D
Janusz - Wto 04 Maj, 2010

czy w mocowaniu kubła tego typu, w którym za tymi miejscami do których jest przykręcony kubeł zostaje jeszcze kawałek mocowania z tyłu bez dziur z boku, mogę sobie wywiercić dziury i przykręcić pasy czy nie ?? jak to się ma do homologacji, załączników jakichś BK na track dayach itp ??
http://moto.allegro.pl/it...nie_sparco.html

bizon - Wto 04 Maj, 2010

do zalacznika J to sie ma chyba nie bardzo. ja w kazdym razie wiercilem podloge i wstawialem o cos takiego http://www.allegro.pl/ite...owe_sparco.html
Anonymous - Wto 04 Maj, 2010

Wg. załącznika i wszelkich zaleceń mocowanie pasów nie może być przykręcone do mocowań fotela.

Najprościej śruba oczkowa i płytka z nakrętką od spodu auta...

wasq - Wto 04 Maj, 2010

a ta plytka z nakretka powinna byc zgodnie z zalacznikiem przyspawana do budy :D
Janusz - Wto 04 Maj, 2010

a jakie wymiary ma ta płytka??
Anonymous - Wto 04 Maj, 2010

Wg załącznika J powierzchnia minimalna 40cm2 , grubość minimalna 3mm
Qukie - Wto 04 Maj, 2010

I ja też mam taką płytkę, i bardzo dobrze praży. A mocowania fotela uniwersalne mogę Ci załatwić ;-)
Janusz - Śro 05 Maj, 2010

co to znaczy ze bardzo dobrze praży ?? mocowanie już zamówiłem niestety , potrzebowałem żeby było proste bo z wyliczeń mi wychodzi ze wejdzie na cyk i te wykrzywione na pewno by nie weszły. :)

rozumiem ze taka płytkę z nakrętka można zrobić samemu?? byle miała 3mm grubości i 40cm2??

bizon - Śro 05 Maj, 2010

i zdaje sie sa jakies ogolne wymagania co do metalu, z ktorego to jest zrobione, jesli mialbys jechac wg J.