nie mam czasu...miniaka mi ktoś sprzątnie Michał hehe Mick - Wto 23 Lut, 2010
Maciusiowy napisał/a:
iQ... napisał/a:
niejaki CM Punk jest tam specjalista od ocen CTRow ze zdjec
powiem Ci, że nawet mi nie pojechał
Pamiętam tego wróżbitę...
mi pojechał i to ostro...
Maciuś, sprzedasz na pewno, zrobi się cieplej, zaczną dzwonić i bedą mieli większą chęć pojechać obejrzeć zadbane autko Maciusiowy - Śro 24 Lut, 2010 dodałem fotkę środka...bo poprzednie były z dupy ...i coś się ruszyło, zobaczymyKamilbike - Śro 24 Lut, 2010 ziom przez 3 tyg mialem wolne bo nikt wozow nie rejesxtrowal totalny zastojw wydzialach komunikacji. Teraz jak snieg stopnial juz prawie caly to ludzie zaczna ogladac wozy PiTT - Czw 25 Lut, 2010
Kamilbike napisał/a:
ziom przez 3 tyg mialem wolne bo nikt wozow nie rejesxtrowal totalny zastojw wydzialach komunikacji. Teraz jak snieg stopnial juz prawie caly to ludzie zaczna ogladac wozy
a którym wydziale pracujesz? rasta - Czw 25 Lut, 2010 W wydziale Spraw Wewnętrznych Mick - Czw 25 Lut, 2010
PiTT napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
ziom przez 3 tyg mialem wolne bo nikt wozow nie rejesxtrowal totalny zastojw wydzialach komunikacji. Teraz jak snieg stopnial juz prawie caly to ludzie zaczna ogladac wozy
a którym wydziale pracujesz?
Ja też chce wiedzieć Maciusiowy - Pią 26 Lut, 2010 nie no...zadzwonił przed chwilą koleś i z pretensjami do mnie, dlaczego to auto ma 7 lat????? Bo jakby były 2004, to by wziął...nie mogę!!Michał - Pią 26 Lut, 2010 M - Pią 26 Lut, 2010 auto ma 6.5 roku tak naprawde,
pozatym było mu powiedziec ze i tak go nie staćMaciusiowy - Pią 26 Lut, 2010 ale co za buc!! Z drugim z kolei mailuję od poniedziałku, i w sumie informacje, które mu przekazałem przez te 5 dni, w rozmowie telefonicznej ogarnąłbym w 4 minuty...nie kumam niektórych, naprawdę Największa szkoda, że nikt z hh.org nie jest chętny...Janusz - Pią 26 Lut, 2010 ja jestem chętny jeśli interesi Cie zamiana za clio