ooooooo, to zapowiada się dużo ludzi, jak by co mam uprawnienia na autobusy więc mogę kierować
Ja mam na Ciezarowke to 2 autami pojedziemy , w jednym auta w 2 ludzie Misiek_lbn - Sob 27 Lut, 2010 na ciężarówki też mam
ale masz C+E żeby wziąć lawetę na 10 aut Anonymous - Sob 27 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
ale masz C+E żeby wziąć lawetę na 10 aut
Nieee , ale mam talent i zdolności (załatwi sie )Jacek - Sob 27 Lut, 2010 jedziemyyyyyyy Bad-i - Sob 27 Lut, 2010 czy wyobrazacie sobie jak musi wyglądać autobus miskalbn?? Koorwa to juz nie batmobile tylko batbusJacek - Sob 27 Lut, 2010 anjas - Sob 27 Lut, 2010
kamil - Sob 27 Lut, 2010 hm...
sprawdzę dzisiaj totka. Jak trafie to jade !
sorry ale moim zdaniem min 3000 k na wyjazd, za te pieniądze w kraju można bardzo efektywnie poupalać.Stf - Sob 27 Lut, 2010 jechać tam po to żeby się przejechać lajtowo na seryjnych oponach?? - eee - tak to się latało w liceum po rodzinnych okolicach -> Cisnej czy Czarnorzekach Ritmo Abarth'em Tak jak wspomniałem - jechać trzeba większą lawetą - na 4 furaki np. koszt mniejszy i bezpieczniejszy powrót.Jacek - Sob 27 Lut, 2010 i wódke w szoferce na drogę można wypić z ekipoM - Sob 27 Lut, 2010 Stefan jestes z cisnej?Stf - Sob 27 Lut, 2010 z Krosna. ale wszelkie okoliczne serpentynki są mi znane. oczywiście ta w Korczynie najlepiej.M - Sob 27 Lut, 2010 zacnie, to piękne okoliceNiemy - Sob 27 Lut, 2010
Stf napisał/a:
z Krosna. ale wszelkie okoliczne serpentynki są mi znane
te serpentyny są piękne! ostatnio podobne napotkałem jadąc od A4 w stronę Jeleniej Góry
teraz już wiem , dlaczego skręcanie tak dobrze Ci idzie anjas - Sob 27 Lut, 2010
Niemy napisał/a:
teraz już wiem , dlaczego skręcanie tak dobrze Ci idzie
moim zdaniem kluczem do sukcesu STFana są inicjały Roberta Kubicy na rejestracji...