ciekawe co za mądrala tworzył tą listę...dla mnie absurdem jest dopuszczenie imprezy w wersji sedan a nie dopuszczenie tej samej tylko kombi zefir - Sob 06 Mar, 2010 si , na YTP mozna smigac w klasie open wieloma autami, jesli dopuszcza Cie organizatorzy zreszta bardzo duzo to dogadanie sie z nimi bo czesto twoj start to widzi mi sie tego towarzystwa
pozdrokamil - Nie 07 Mar, 2010 Nowe Miasto nad Pilicą ktoś tam był, wie jak wygląda nawierzchnia na tym torze, spodziewać się płyt czy raczej gładka nawierzchnia ? Za tydzień tam jadę i chciałbym wiedzieć na co się nastawiać.Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 ja 2010 tylko pilotuję :
Bad-i - 6 rund RPP 2010
Paulinka - ile się da RSMPPC 2010Stf - Nie 07 Mar, 2010
kamil_wrc napisał/a:
Nowe Miasto nad Pilicą ktoś tam był, wie jak wygląda nawierzchnia na tym torze, spodziewać się płyt czy raczej gładka nawierzchnia ?
płyty, mogą być miejsca błotniste, trochę nierówno. tutaj masz mały przegląd nawierzchni.
CHRZANEK - Nie 07 Mar, 2010
rasta napisał/a:
Dobra Panowie, teraz wasza kolej, jakie plany/mody - chwalcie się
No ja mam plan przejść całe GT3 i GT4.
Jak będzie kasa to wszystko robie na najwyższy "stejdż".
Cel: wygrać wszystko w FWD, RWD i AWD.kamil - Nie 07 Mar, 2010 dzięki Stf ;)Ciekawe jak zostanie ustawiony przejazd, ale ogólnie wygląda spokoM - Nie 07 Mar, 2010 Kamil odwinąłeś już szatana z ośki?kamil - Nie 07 Mar, 2010 nie, szatan dopiero będzie na razie chochliki uspokoiłem
a tamten Szatan nazywał się: kawałek nadkola na oponie + śruba poduszki silnika. Egzorcyzmy odprawił Vlodarski Motor Sport ChurchPGmaster - Nie 07 Mar, 2010
kamil_wrc napisał/a:
Nowe Miasto nad Pilicą ktoś tam był, wie jak wygląda nawierzchnia na tym torze, spodziewać się płyt czy raczej gładka nawierzchnia ? Za tydzień tam jadę i chciałbym wiedzieć na co się nastawiać.
Bedziesz tam jezdzil 14.03? To pewno sie spotkamy kamil - Pon 08 Mar, 2010 nie, ja jadę 12 - 13 Jacek - Pon 08 Mar, 2010
bart napisał/a:
nie organizuje nikt wyścigów dostawczaków?
cargo!!! i dzida!!!rasta - Pon 19 Kwi, 2010 No i pierwsze upalanie mam za sobą
I runda Lap Race w Ułęży.
Stawka bardzo mocna, próba bardzo szybka, ale z pustymi rękoma nie wróciłem
Pierwsze miejsce w klasie oraz 9 miejsce w generalce.
Real Race
Anonymous - Pon 19 Kwi, 2010 gratki serdeczne!!!!troche wiecej szczegółów poprosimyrasta - Pon 19 Kwi, 2010 Wygrał Viper ACR, drugie i trzecie miejsce hundy (ctr i integra). Ctr mega kozak 280 koni N/A, wypruty do gołej blachy, flock i carbon folia by FlockArt
Mój ziom Pablo w EVO X 350 kunia dopiero 4.
Ja w generalce dziewiąty choć do 6 miejsca brakowały ułamki. Jeszcze sporo błędów popełniam, no i na prostych troszkę za mało mocy, ale to się poprawi bo latam na razie na słabszej mapie.
Co więcej mogę powiedzieć, mega szybko (tak pod 180 miałem na prostych), kosa pogoda, gryll, upalanie cały dzień - było bosko