kubas - Czw 11 Mar, 2010 1. saxorula
2. anjas/mikan
3. Vlodarsky
4. pp (huk ze auta nie mam)
5. KarQ
6. eM
7. Loko
8. PiTT
9. Kamil
10. Jacek Jerzy Jan Czajka
11. Plotka głosi ze Janusz przyjedzie jak się francuz nie zepsuje
12. kubas (choćbym miał 406 przyjechać )Anonymous - Czw 11 Mar, 2010 Jeżeli można , to proszę władze forum o aktywacje użytkownika " paweła " , poniewaz to on w głównej mierze ogarnia tor . KarQ - Czw 11 Mar, 2010 Nie, bo nie chciał mi Colta sprzedać anjas - Pią 12 Mar, 2010 przelaneAnonymous - Wto 16 Mar, 2010 no to tak, ja jestem sprawcą całego zamieszania
W tej chwili lista zapłaconych wygląda tak:
Czyli 2 forumowiczów hh wpłaciło pełną kwotę, od dwóch mam zaliczkę dopłacalną do końca czerwca. Osoby te poproszę o kontakt na PW z informacją jakimi autami przyjadą, abym wiedział, kogo wpuścić na tor poza klubowiczami cm
Maksymalny limit osób to 35.
Gołąb (na liście grifin010) bardzo pomógł, za co jeszcze raz ziom dziękuję. Tor zapewne wiecie jak wygląda, więc oszczędzę sobie obrazków, impreza jest na cały dzień. Wszelkie pytania kierować na PW saxorulez - Wto 16 Mar, 2010 pawela,
co oznacza literka (z) ?strick - Wto 16 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
pawela,
co oznacza literka (z) ?
pawela napisał/a:
Czyli 2 forumowiczów hh wpłaciło pełną kwotę, od dwóch mam zaliczkę dopłacalną do końca czerwca. Osoby te poproszę o kontakt na PW
saxorulez - Wto 16 Mar, 2010 strick,
I ?? Nadal nie wiem kto dał zaliczkę a kto już zapłaciłstrick - Wto 16 Mar, 2010 jak tylko przy 2 osobach jest, to jest to tylko zaliczka i jak sa proszeni o kontakt, to chyba ci sa zaznaczeni.saxorulez - Wto 16 Mar, 2010 ale są 4 osoby z hothatch i nie wiem czy ja mam się zgłosić jako jedna z dwóch nie zazanczonych literką Z czy pozostali.. strick - Wto 16 Mar, 2010 To chyba Ty wiesz ile zapłaciłes? Anonymous - Wto 16 Mar, 2010 z to zaliczka, to bardziej info dla mnie, a zgłoście się wszyscy z hh saxorulez - Wto 16 Mar, 2010 pawela,
dzięki za info
strick,
nie pomogłeś Misiek_lbn - Wto 16 Mar, 2010 wtf, pawela na hh.org anjas - Wto 16 Mar, 2010 ja zapłaciłem całość