Te, Elvis... Ja pisałem o zestawie do przeróbki Peugeot Sport Takie porównanie podali angole.Anonymous - Śro 17 Mar, 2010 ano fakt, ori pugsport jest droższy ale jeśli ktoś w Polsce miałby kupować racelanda tylko dla przeróbki to to jest bardziej ekonomiczne grzech - Śro 17 Mar, 2010 a jakie sprężyny do tego ?Tomcat - Śro 17 Mar, 2010
AndreXSi napisał/a:
ano fakt, ori pugsport jest droższy ale jeśli ktoś w Polsce miałby kupować racelanda tylko dla przeróbki to to jest bardziej ekonomiczne
Raczej tak. Z tym gwintem Racelanda myślę, że jest podobnie jak z gwintami MTS czy TA Technix. Czyli tanio, ale zawsze to gwint
Karwa, gdzie byęłś jak ja czegos takiego w rozsądnych pieniąchach szukałem Anonymous - Śro 17 Mar, 2010 właśnie tam:
Cytat:
a tak serio to dopiero niedawno to wprowadził do oferty...Bonczek - Czw 18 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Z tym gwintem Racelanda myślę, że jest podobnie jak z gwintami MTS czy TA Technix. Czyli tanio, ale zawsze to gwint
Tomcat jeżeli jest tak jak piszesz to stanowczo odradzam, miałem TA-Technixa - C.O. Z.A. G.Ó.W.N.O. Tomcat - Czw 18 Mar, 2010
Bonczek napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Z tym gwintem Racelanda myślę, że jest podobnie jak z gwintami MTS czy TA Technix. Czyli tanio, ale zawsze to gwint
Tomcat jeżeli jest tak jak piszesz to stanowczo odradzam, miałem TA-Technixa - C.O. Z.A. G.Ó.W.N.O.
Ja tylko gdybam, nie jeździłem na tym, więc sensownej opinii nie podam. Też mnie to zastanawia, bo cena jest jak za gówno, ale z drugiej strony Raceland potrafi zrobić fajne części. No nie wiem... Jeśli chciałbym sobie tylko obniżyć auto, to zamiast płacić 500 zł za same sprężyny powiedzmy eibacha, to już wolałbym cały taki komplet. Wtedy miałoby to sens.saxorulez - Czw 18 Mar, 2010 Loko,
podejdzie to pod moje B6/B8 na przód?? Warto to zakładać?kubas - Czw 18 Mar, 2010 Podejdzie pewnie ale musisz nowe sprężyny do tego raczej kupić Jaco - Czw 18 Mar, 2010 A wiadomo już coś o RULE wydechowej od kolektora do końca ?Anonymous - Czw 18 Mar, 2010 Saxorulez, a Ty nie masz już gwintu?
Masz amor na grubym tłoczysku?M - Czw 18 Mar, 2010
AndreXSi napisał/a:
Saxorulez, a Ty nie masz już gwintu?
Masz amor na grubym tłoczysku?
Andre: kazdą pozycja to propozycja Anonymous - Czw 18 Mar, 2010 Bez skojarzeń zboku! Mick - Czw 18 Mar, 2010 Przem_106 ma do sprzedania taki zestaw pod gwint do Billa, saxo uderz do niego i Ci przywiezie na Mazowiecki (o ile już nie sprzedał..)