To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [s] THE PACIFIC

M - Śro 17 Mar, 2010

O właśnie Łuki, czy gdybyś nagrał sobie z hbo i obejrzał drugi raz to by było piractwo?
bizon - Śro 17 Mar, 2010

szykuje sie kolejny temat ekspercki ;)
anjas - Śro 17 Mar, 2010

nie nagrywam, bo jest ryzyko, że gdybym nagrał to w domu film zobaczyłby jeszcze ktoś nieupowazniony, kto nie zapłacił za bilet. A to już byłoby ewidentne piractwo :)
Passenger - Śro 17 Mar, 2010

Oglądałem na HBO kilkanaście minut pierwszego odcinka i odpadłem... Same patriotyczne gadki. Może jak serial się rozkręci i będzie akcja to będzie lepiej. Jeszcze go nie skreślam ale na razie szału nie ma.
k-mart - Śro 17 Mar, 2010

lubie pic browary w kinie.
z reguly zabieram ze soba pare puszek.
gdy sa jakies eksplozje, to bekam na cala sale.

kubas - Czw 18 Mar, 2010

Obejrzane. Fajnie zrobione ale boże jak ja nie lubie amerykańców xD
zefir - Sob 29 Maj, 2010

dobra kuwa obejrzalem cale 10 odcinkow czyli cala serie przez ostatnie dwa dni i tak:

mega zrealizowane
maja rozmach skurczybyki
tematyka wojenna wg mnie bardzo zajebiscie poruszona
widac ze krecili to amerykanie :)
nieraz sa takie sceny do niczego
genralnie na 8,5/10

Polecam :faja:

kubas - Sob 29 Maj, 2010

A ja wam powiem że najpierw oglądałem pacyfik a teraz oglądam band of brothers i pacyfik może się schować :)
zefir - Sob 29 Maj, 2010

az tak zle bym go nie klasyfikowal ale to tylko mua zdanie ;)
pacyfik to nie ta klasa, ale tez kiczem nie jest

saxorulez - Sob 29 Maj, 2010

to fakt kiczem nie jest ale BOB moim zdaniem zdecydowanie lepszy.Moze to kwestia tego że cały Pacyfika to taka nie "nasza" wojna. Tutaj wojna jest zupełnie inna i myślę że to chcieli pokazać producenci
zefir - Sob 29 Maj, 2010

saxorulez napisał/a:
to fakt kiczem nie jest ale BOB moim zdaniem zdecydowanie lepszy.Moze to kwestia tego że cały Pacyfika to taka nie "nasza" wojna. Tutaj wojna jest zupełnie inna i myślę że to chcieli pokazać producenci

Ameryka mam ten sam problem od srodka XX w poprzez Wietnam, lata 80/90 i obecnie irak etc
ze stara sie wmowic ze ich wojna jest w sprawie calego swiata ;) i naszego dobra