HH.ORG na Torze - mini oesy itp - uzywacie jedynki??
was79 - Wto 10 Sie, 2010 forum hh rządzi, forum hh radzi, i jak spyerdolić policji poradzi 206 Gti - Wto 10 Sie, 2010 Ale - pytanie jest czy używacie jedynki ucekajac przed policja.
Ja powiem tak, ostanio jak wyszdłem z samochodu - to Policjant sięgną po pistolet, i krzyczał czy mnie obalić na ziemię.
Dla mnie to jest skandal jak sie oni odzywają. Tak samo jak z tym motocyklista - STÓJ. Co to za forma ?? Stój. Proszę sie zatrzyamać ewentualnie.M - Wto 10 Sie, 2010 Stój to jest pierwszy krok przed oddaniem strzału ostrzegawczegowasq - Wto 10 Sie, 2010
ade napisał/a:
ja tylko raz maluchem uciekalem przed sluzba ochrony kolei;d wylaczylem swiatla w nocy i po kilku ostrych zakretach schowalem sie w krzakach:D:P udalo sie:D
a co do policji to wg mnie male szanse.. jesli w pierwszych kilkunastu sekundach nie uda sie gdzies schowac to raczej ciezki temat...
my kiedys z miejscowki streetowej ucieklismy poprstu w las zgasilismy swiatla i koniec zajeli sie tymi normalnymi ktorzy zostali na miejscowce a nie pojebancami spieprzajacymi lasem po ciemku
ale ogolnie to bylo dawno temu
i teraz im czlowiek starszy tym sie mniej boi jak mazsz prawidlowo zaprakowana fure i przyjedza do 50 aut 1 radiowoz to czego sie bac ?? po co w panice uciekac ??? czekasz na luziku poprosza cie abys odjechal bo sa skargi i juz martin.h - Wto 10 Sie, 2010
206 Gti napisał/a:
Ale - pytanie jest czy używacie jedynki ucekajac przed policja.
Ja powiem tak, ostanio jak wyszdłem z samochodu - to Policjant sięgną po pistolet, i krzyczał czy mnie obalić na ziemię.
Dla mnie to jest skandal jak sie oni odzywają. Tak samo jak z tym motocyklista - STÓJ. Co to za forma ?? Stój. Proszę sie zatrzyamać ewentualnie.
Myślę, że powinini się odzywać po angielsku ade - Śro 11 Sie, 2010
martin.h napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Dla mnie to jest skandal jak sie oni odzywają. Tak samo jak z tym motocyklista - STÓJ. Co to za forma ?? Stój. Proszę sie zatrzyamać ewentualnie.
Myślę, że powinini się odzywać po angielsku
albo po francusku:] szczegolnie panie policjantki martin.h - Śro 11 Sie, 2010
ade napisał/a:
martin.h napisał/a:
206 Gti napisał/a: