strick - Wto 06 Cze, 2006 Kolega ma w VW Caddy na dachu antene chyba 200 cm! Niby większe auto ale i tak wygląda to komicznie!Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 ale caddy jest duzo wyzszy od np VTSa strick - Wto 06 Cze, 2006 Ale dalej to dziwnie wygląda! Taka antena to chyba tylko do TiR'a!Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 a ja i tak taka zaloze u siebie strick - Wto 06 Cze, 2006 Zapwene będzie ciekawie to wygladało!Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 no wlasnie jak model RC hehe
wiec Gaugan... lepiej Unidena jakiegos sobie zakup z antenka - wystarczy ci jakas 45cm.
Unidena Pro 510 XL z anteną (na magnes) Hustlera zakupisz i bedizesz zadowolonystrick - Wto 06 Cze, 2006 Unideny mają szybką 19-tke, czy szybką 9-tke??Anonymous - Wto 06 Cze, 2006
strick napisał/a:
Unideny mają szybką 19-tke, czy szybką 9-tke??
szybka 9 - ratunkowy:)strick - Wto 06 Cze, 2006 Ale częściej jest potrzebna szybka 19! Dlatego ja bym brał prezdenta czy jakos tak!Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 prezydent i uniden to to samo... tylko uniden tanszy... prezydent kupuje podzespoly odunidena do swoich cb.
wiec nie wiem czy prezydent ma szybka 19....Anonymous - Wto 06 Cze, 2006
strick napisał/a:
Kolega ma w VW Caddy na dachu antene chyba 200 cm! Niby większe auto ale i tak wygląda to komicznie!
a czy ten kolega czasem nie jest czesto w bielsku bialej ma wielka 2metrowa antene presydenta na magnes centralnie na srodku budy w caddy
ja przymierzam sie do restauracji caddy odemnie z firmy ale poki co no money Jakarti - Wto 06 Cze, 2006 ej... u mnie pod blokiem stoi 206ka - wisniowa - www.tomaracing na blachach WPI , jakies takkie strasznie ospojlerowane.. (pewnie przyjezdza do panny) i ma na dachu takie "cos" i nie wyglada to tragicznie.. takze sam wyglad to chyba nie jest kwesita decydujaca.
poza tym jesli znam Gaugana to on nie jebnie sobie na dachu 2 metrow pionowego kabla - raczej sie spyta jak to mozna zrobic bez tego Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 dlatego podalem mu hustlera - ta antenkama ~40 cm:)Peter - Wto 06 Cze, 2006 Alan ktorego mam ma szybka 19 i szybka 9.kosztuje 230 zl i wydaje mi sie ze jest to lepsza okazja niz unideny/presidenty.Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 Peter, a jaki masz model?