k-mart - Pią 09 Kwi, 2010 Razem z eM'em jestem za budowa meczetu.
W CH wyszla ustawa w zeszlym roku ktora zabrania ich budowe.
Debile.Bad-i - Pią 09 Kwi, 2010
k-mart napisał/a:
Razem z eM'em jestem za budowa meczetu.
Hołek i Szeja też są zaPiTT - Pią 09 Kwi, 2010 jak postawią suszi i wybudują stację metra pod samym meczetem to jestem za
jak nie to NIEJacek - Pią 09 Kwi, 2010 PiTT, albo przynajmniej jakiś stekhausk-mart - Pią 09 Kwi, 2010 Jak dla mnie to moga mi wybudowac jakas swiatynie muzulmanskia przed moimi drzwiami. Czasem pewnie trzeba bedzie wyplacic komus latare, ale nie mam z tym problemu.
Jacek - Pią 09 Kwi, 2010 Vlodarsky - Pią 09 Kwi, 2010 k-mart, wszyscy wiedzą, że tylko tak mówisz... a myślisz co innego. Ty Kochasz ludzi i zwierzęta.k-mart - Pią 09 Kwi, 2010 zgadza sie, martin.h trafnie tu ujal, chce zwrocic na siebie uwage
Generalnie nie mam nic do nikogo, kazdego lubie, czy to czlowiek czy pies.
Ale szybko sie denerwuje MoRToN - Pią 09 Kwi, 2010 Ja sie tam nie bede wywodził na temat religii bo generalnie mam małą wiedze. Ale wiem do zego ten popaprany naród jest zdolny. Jestem na duże NIE.
Niech wypi....laja do siebie. Albo do landów którym to nie przeszkadza.
I w tym przypadku generalizuje, kazdy turban to pojep nie ważne skad pochodzi od dzieciaka ma wpajane chore rzeczy do tego zarośnietego ryja.
Jeśli ten śmietnik powstanie to w ciągu 5 lat ktoś zginie w stolicy z ręki któregoś pajaca.
NIE.k-mart - Pią 09 Kwi, 2010 Trzeba nastepny konflikt powitac z otwartymi rekami, i tak nie jest do unikniecia.
Dlatego mam to gdzies co gdzie i kiedy powstanie, ktoregos dnia i tak bedzie swiatowa awantura.martin.h - Pią 09 Kwi, 2010
MoRToN napisał/a:
Ale wiem do zego ten popaprany naród jest zdolny. Jestem na duże NIE.
Idąc tym tokiem rozumowania, Polaków nigdzie nie powinni wpuszczać bo to złodzieje i pijacy.M - Pią 09 Kwi, 2010
martin.h napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Ale wiem do zego ten popaprany naród jest zdolny. Jestem na duże NIE.
Idąc tym tokiem rozumowania, Polaków nigdzie nie powinni wpuszczać bo to złodzieje i pijacy.
Czekałem martin na twoją błyskotliwą wypowiedź w tym temacie, jak zwykle sie nie zawiodłem.
Moj komentarz: mów za siebiemartin.h - Pią 09 Kwi, 2010 Maćku, przeczytaj jeszcze raz wypowiedź Mortona, a później moją, i zrozum co autor miał na myśli
Dla Was wszyscy wyznawcy Islamu od razu są źli, a to nie prawda.
Czy Niemcy są źli? Tak, bo Hitler był Niemcem.
Czy Rosjanie są źli? Tak, bo Stalin był Rosjaninem.
itd. itp.k-mart - Pią 09 Kwi, 2010
martin.h napisał/a:
Dla Was wszyscy wyznawcy Islamu od razu są źli, a to nie prawda.
Czy Niemcy są źli? Tak, bo Hitler był Niemcem.
Czy Rosjanie są źli? Tak, bo Stalin był Rosjaninem.
Kurde, faktycznie trafiles w punkt, nad ktorym nigdy sie nie zastanawialem.
Martin, mam evo9, co mam robic?M - Pią 09 Kwi, 2010 Wiem rozumiem