Stf - Wto 20 Kwi, 2010 nie o mnie chodzi.anjas - Wto 20 Kwi, 2010
Stf napisał/a:
nie o mnie chodzi.
rozumieć...
bo strasznie się napaliłem na upalanie S3
A serio to piszę się na kółko na prawym Stf - Wto 20 Kwi, 2010 spoko, pojedziesz sobie na lewym jak chcesz o ile eska będzie ogarnięta bo na razie stoi u kompotów.Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 jak uda mi się dotrzec z Wrocławia to wpłace na miejscu .... postaram się dojechać jakoś, ale szanse są słabe bo chciałbym wreszcie pojeździć po tym dla mnie nieszczesnym LbL KonradMK - Wto 20 Kwi, 2010
Marcel 08 napisał/a:
jak uda mi się dotrzec z Wrocławia to wpłace na miejscu .... postaram się dojechać jakoś, ale szanse są słabe bo chciałbym wreszcie pojeździć po tym dla mnie nieszczesnym LbL
chyba jesteś drugi co do nieszczęścia w LBLAnonymous - Wto 20 Kwi, 2010 no co fakt to fakt ciebie chyba nie da się przebić i niech tak zostanie Michał - Wto 20 Kwi, 2010 raczej ciężko kondona przebić pod względem lubelskiego nieszczęścia ...
w sumie to została tylko ŚMIERĆ Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010 i guma nie pekła - wytrzymały ten nasz KONDziONBad-i - Wto 20 Kwi, 2010
Synek napisał/a:
raczej ciężko kondona przebić pod względem lubelskiego nieszczęścia ...
w sumie to została tylko ŚMIERĆ
A ten probram Jessy Kondzion będzie trupem na TVN Turbo to nie o nim??KonradMK - Wto 20 Kwi, 2010
Bad-i napisał/a:
Synek napisał/a:
raczej ciężko kondona przebić pod względem lubelskiego nieszczęścia ...
w sumie to została tylko ŚMIERĆ
A ten probram Jessy Kondzion będzie trupem na TVN Turbo to nie o nim??
ostroStf - Czw 22 Kwi, 2010 jest może już ostateczna lista osób które wpłaciły - jeżdżacych ?Vlodarsky - Czw 22 Kwi, 2010 była taka lista ostatnio
ja wpłaciłem ale nie ma pewności, że jadę (50% szans)Anonymous - Czw 22 Kwi, 2010 Jesli to nie tajemnica to sam chciałbym zobaczyć taka listę saxorulez - Pią 23 Kwi, 2010 Neon,
to jest tajemnica. Jak znajdę chwilę wrzucę update.fydi - Pią 23 Kwi, 2010 a czy lista jest już zamknięta?