M - Czw 29 Kwi, 2010 Chyba się przerzuce z TG, czyli TopGay kamil - Czw 29 Kwi, 2010 a ja czytam wszystkoAnonymous - Czw 06 Maj, 2010 Ja kupuje Motor i WRC. Top Gear mi nie podchodzi a classica jescze nei czytalem wiec trzeba zacząć kupowac
eM napisał/a:
jakby to był golf tdi to byłby w samych superlatywach
Jakby to byl GOLF Gti to by porowbywali z F16 Bart - Czw 06 Maj, 2010 o prasie już nieraz dyskutowaliśmy
czytuję od lat motor i auto świat, raczej z przyzwyczajenia, wartość mają mocno umiarkowaną, topgeara (ostatnio mnie drażni, to gazeta dla lamusów ), pojawił się jakiś nowy miesięcznik turbo test czy jakoś tak - kupa straszna, zero treści, nie warto.
Na plus zmieniło się za to V12 - kiedyś dużo obrazków i mało treści, teraz nawiązali współpracę z angolskim evo i trochę więcej czytania jest, kilku nowych autorów się pojawiło.
oczywiście prenumeruję twój weekend, czasem u brata podczytuję gejzera - dużo fajnych obrazków, warto martin.h - Czw 06 Maj, 2010 bart, a co z prasą katolicką? Polecasz coś?Bart - Czw 06 Maj, 2010 czytam głównie kwartalnik "szatan i ja", zaglądam też sporadycznie do miesięcznika "samogwałt to grzech", w sumie dość ciekawe pozycje, dostępne w niektórych parafiach.kaziu1985pn - Czw 06 Maj, 2010 a ja tam wole "cudzołóstwo to grzech"
z motoryzacyjnych to ostatnio nic bo ogólnie to dupa jest,TG jeśli wozik wart mniej jak 100k funtów to badziew o reszcie to już wogóle się nie wypowiadam typu motor AŚ itp.
no dobrze WRC i CC nigdy nie miałem w rękach zefir - Pią 07 Maj, 2010 no dokladnie w TG robia sie leszcze z numeru na numer, choc maja genialne zdjecia,
swego czasu dla mnie miszcz byl w Empiku Modified Magazine z UK, obecnie nie moge spotkac
Aś i te inne nieraz przejrze w kiblu tudziez w sklepie, bo sie CI ludzie osmieszaja opiniami i testami
podobnie jak GT
pozdrostrick - Pią 07 Maj, 2010
zefir napisał/a:
no dokladnie w TG robia sie leszcze z numeru na numer
To widze, ze wiekszosci osób cos ostatnio nie pasuje w TG, a juz myślałem, ze to mnie poprostu nie pasi...