To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - AUTO ŚWIAT I CLIO SPORT

M - Czw 29 Kwi, 2010

Chyba się przerzuce z TG, czyli TopGay :D
kamil - Czw 29 Kwi, 2010

a ja czytam wszystko
Anonymous - Czw 06 Maj, 2010

Ja kupuje Motor i WRC. Top Gear mi nie podchodzi a classica jescze nei czytalem wiec trzeba zacząć kupowac :)

eM napisał/a:
jakby to był golf tdi to byłby w samych superlatywach

Jakby to byl GOLF Gti to by porowbywali z F16 :)

Bart - Czw 06 Maj, 2010

o prasie już nieraz dyskutowaliśmy :>

czytuję od lat motor i auto świat, raczej z przyzwyczajenia, wartość mają mocno umiarkowaną, topgeara (ostatnio mnie drażni, to gazeta dla lamusów :] ), pojawił się jakiś nowy miesięcznik turbo test czy jakoś tak - kupa straszna, zero treści, nie warto.
Na plus zmieniło się za to V12 - kiedyś dużo obrazków i mało treści, teraz nawiązali współpracę z angolskim evo i trochę więcej czytania jest, kilku nowych autorów się pojawiło.

oczywiście prenumeruję twój weekend, czasem u brata podczytuję gejzera - dużo fajnych obrazków, warto xD

martin.h - Czw 06 Maj, 2010

bart, a co z prasą katolicką? Polecasz coś?
Bart - Czw 06 Maj, 2010

czytam głównie kwartalnik "szatan i ja", zaglądam też sporadycznie do miesięcznika "samogwałt to grzech", w sumie dość ciekawe pozycje, dostępne w niektórych parafiach.
kaziu1985pn - Czw 06 Maj, 2010

a ja tam wole "cudzołóstwo to grzech" :D
z motoryzacyjnych to ostatnio nic bo ogólnie to dupa jest,TG jeśli wozik wart mniej jak 100k funtów to badziew o reszcie to już wogóle się nie wypowiadam typu motor AŚ itp.
no dobrze WRC i CC nigdy nie miałem w rękach :)

zefir - Pią 07 Maj, 2010

no dokladnie w TG robia sie leszcze z numeru na numer, choc maja genialne zdjecia,

swego czasu dla mnie miszcz byl w Empiku Modified Magazine z UK, obecnie nie moge spotkac

Aś i te inne nieraz przejrze w kiblu tudziez w sklepie, bo sie CI ludzie osmieszaja opiniami i testami

podobnie jak GT :wall: :wall:

pozdro

strick - Pią 07 Maj, 2010

zefir napisał/a:
no dokladnie w TG robia sie leszcze z numeru na numer

To widze, ze wiekszosci osób cos ostatnio nie pasuje w TG, a juz myślałem, ze to mnie poprostu nie pasi...