To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Banki, co wybrac

CHRZANEK - Czw 29 Kwi, 2010

bizon napisał/a:
ale na minus kasa za prowadzenie konta i tylko 10 smsow darmowo na uwierzytelnianie przelewow.

Jaka kasa ?
Jaki koszt SMS,a ?

Jak wspominałem w BPH płace krocie (14pln) ale smsy mam za free, przelewy mam za free, i wszystkie bankomaty mam za free - (dwie wypłaty z innego bankomatu i zwraca mi się wyższy koszt prowadzenia konta, a kase wypłacam średnio 10 razy w miesiącu i nie zastanawiam się z jakieog bankomatu.

bizon - Czw 29 Kwi, 2010

CHRZANEK napisał/a:
Jaka kasa ?
Jaki koszt SMS,a ?

Kolega placi 5zl za prowadzenie konta, w serii ma 10 smsow na uwierzytelnienie przelewow. Jesli robi wiecej przelewow, to musi kupic nastepny pakiet.
Moze klamal ;D

M - Czw 29 Kwi, 2010

14 zeta to sporo Chrzaniu za dawanie swoich pieniedzy w obrót bankowi

Ja mam konto za free, przelewy free, smsy free,
bankomaty euronet (jest ich najwiecej) i wbk tez free.

zefir - Czw 29 Kwi, 2010

tez mam w mbanku dwa konta i jest zajebiscie , wszystko za frii plus ciekawe ceny ubezpieczen :D
M - Czw 29 Kwi, 2010

Troche mnie wkurzały wpłatomaty (mało) ale sprawa sie poprawia i mam już jeden bardzo blisko domu. Napewno wygodne niz tanie w kolejce do okienka w PKOSA
KonradMK - Czw 29 Kwi, 2010

ale po co stoisz w banku? ja do banku wchodzę tylko jak otwieram i zamykam konto.
M - Czw 29 Kwi, 2010

KonradMK napisał/a:
ale po co stoisz w banku? ja do banku wchodzę tylko jak otwieram i zamykam konto.

Ja używam do tego loguj/wyloguj :rotfl:

CHRZANEK - Czw 29 Kwi, 2010

eM napisał/a:
14 zeta to sporo Chrzaniu za dawanie swoich pieniedzy w obrót bankowi

Wiem Maćku -

ale taki temat pozwoli poszerzyć wiedzę i może w przyszłości zmienię konto na inne - w końcu jest konkurencja.
Już coraz więcej banków proponuje wszystkie bankomaty bez prowizji a dla mnie to jest najważniejsze kryterium, drugie to darmowe operacje w internecie no i trzecim kryterium jest cena.

Jak będe mógł mieć gdzieś to samo co mam za 5pln to nawet sie nie będe zastanawiał...

M - Czw 29 Kwi, 2010

Tak tylko napomykam bo wiem ze szanujesz pieniądz,
szczerze polecam CI mbank, mysle ze wszystko co potrzebujesz masz tam za free.
Uwazam ze uslugi bankowe powinny byc naprawde bez oplat bo dajemy bankowi w obrót kupe forsy co miesiąc.
Nie wiem jakie masz opcje na oc ale przez panel klienta masz dostepne oc na auto chyba najtansze w PL

strick - Czw 29 Kwi, 2010

eM napisał/a:
oc na auto chyba najtansze w PL

Nie koniecznie, jak ja szukałem, to znalazlem tansze.

GeKo - Czw 29 Kwi, 2010

Loko,
Uciekasz przed skarbówką :D

M - Czw 29 Kwi, 2010

strick napisał/a:
eM napisał/a:
oc na auto chyba najtansze w PL

Nie koniecznie, jak ja szukałem, to znalazlem tansze.

I za to Cie kochamy Pati :*

Anonymous - Czw 29 Kwi, 2010

Też mam konto w mBanku i na plus to na pewno te ubezpieczenia - tak jak Geriavit wspomniał są tańsze np w Allianz (10-20 zł w skali roku), ALE płacę w comiesięcznych ratach i jakoś to mniej boli ;D Na minus brak oprocentowania - eKonto . Wiem ,że w innych bankach ROR-y internetowe są słabo oprocentowane ( mam też w Citi i Inteligo) ,ale zawsze coś skapnie .
strick - Czw 29 Kwi, 2010

Ja znalazłem 100 tansze, wiec nie tak mało.
kamil - Czw 29 Kwi, 2010

a ja mam w inteligo od 6 lat i jestem zadowolony. 1pln opłata za smsy, darmowe przelewy i chyba 3 pln za prowadzenie konta.