Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] clio SPORT 2007
Jaco - Śro 12 Maj, 2010 Z tego co wiem to nie można... Kolega kiedyś kupił A3 niby z niemiec, ale jak się okazało przy rejestracji autko przyjechało z Hiszpanii, odzyskane po kradzieży i nie było opcji zarejestrowania tego w kraju normalnymi sposobami...Gotti - Śro 12 Maj, 2010
anjas napisał/a:
Gotti napisał/a:
obiło, albo, albo, chyba, prawdopodobnie.
Może byś sprawdził kilka istotnych rzeczy zanim cokolwiek napiszesz.
Gotti, a myślisz, że stać Pieqt'a na taki samochód czy nie?
Jak masz jakieś konkretne informacje na temat tego czy można rejestrować czy nie to napisz, takie informacje przydadzą się innym, w odróżnieniu od nic nie wnoszącej krytyki.
Nie podnoszę tematu rejestrowania tego samochodu bo nie wiem jak jest z autem z Hiszpanii.
Jedyną konkretną wypowiedzią w całym temacie jest info od Badiego. Po co takie dywagacje czy auto ma wnętrze czy go nie ma. Zadzwonić, zapytać i wtedy się można wypowiadać w jakim jest stanie.
Za tanio źle, za drogo źle a dzwonić i kupować nie ma komu, tylko dywagacje internetowe co ma a czego nie ma a co mu brakuje.Walle - Śro 12 Maj, 2010
szymlorek napisał/a:
martin.h napisał/a:
Panowie, a kto kupuje auto po zdjęciach?
A pozatym czasem zdjęcia są super, a okazuje się, że auto to złom.
Zdziwilbyś się jak ogromna część "Panow Heńków" kupuje samochody właśnie po zdjęciach, bardzo często wlaśnie te zdjęcia zrobione na odpowiednim poziomie są kluczem do spredania samochodu w zalewie miliona identycznych sztuk ..
laik na allegro czy łotomoto kupuje auto w dużej mierze po fotach i opisie (oczywiście też Cena Czyni Cuda). Wyznaję zasadę, że pokazać potencjalnemu kupującemu brudne auto, to jak przyjść z wizytą w dresie....
Co nie zmienia faktu, że jak szukałam auta dla rodziców, to zdecydowałem sie na samochód, który w ogóle nie miał zdjęć, a w opisie tylko "z polskiego salonu" Ryba - Śro 12 Maj, 2010
Walle napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że jak szukałam auta dla rodziców, to zdecydowałem sie na samochód, który w ogóle nie miał zdjęć, a w opisie tylko "z polskiego salonu"
moj ojciec miesiac temu dokladnie z takim samym opisem sprzedal fieste 2005 ktora sam kupil w salonie. Jedna fotka + opis bezwypadek i kupiony w salonie.vitesse - Nie 16 Maj, 2010
Jaco napisał/a:
Z tego co wiem to nie można... Kolega kiedyś kupił A3 niby z niemiec, ale jak się okazało przy rejestracji autko przyjechało z Hiszpanii, odzyskane po kradzieży i nie było opcji zarejestrowania tego w kraju normalnymi sposobami...
w tym przypadku auto kupujemy od polaczka wiec jakby w papierach bylo namieszane do gosc zwraca kase
Tak czy inaczej auto podejrzane nikt w polsce za darmo aut nie sprzedajePieQt - Nie 16 Maj, 2010
Gotti napisał/a:
anjas napisał/a:
Gotti napisał/a:
obiło, albo, albo, chyba, prawdopodobnie.
Może byś sprawdził kilka istotnych rzeczy zanim cokolwiek napiszesz.
Gotti, a myślisz, że stać Pieqt'a na taki samochód czy nie?
Jak masz jakieś konkretne informacje na temat tego czy można rejestrować czy nie to napisz, takie informacje przydadzą się innym, w odróżnieniu od nic nie wnoszącej krytyki.
Nie podnoszę tematu rejestrowania tego samochodu bo nie wiem jak jest z autem z Hiszpanii.
Jedyną konkretną wypowiedzią w całym temacie jest info od Badiego. Po co takie dywagacje czy auto ma wnętrze czy go nie ma. Zadzwonić, zapytać i wtedy się można wypowiadać w jakim jest stanie.
Za tanio źle, za drogo źle a dzwonić i kupować nie ma komu, tylko dywagacje internetowe co ma a czego nie ma a co mu brakuje.
masz chęć kupienia tego auta, to jedź i je kup, potem napisz pimpa - widziałeś pierwszy post z info o samochodzie, przeczytałeś - dodaj wątek do ignorowanych
a i dzięki, że sprawdziłeś i wyjaśniłeś mi i innym czytającym, jak to jest z pokradzieżowymi z niektórych krajówBad-i - Nie 16 Maj, 2010 auto nie jest pokradzieżowe, najprawdopodobniej trafi do Krakowa i bedzie sprzedane juz sciagniete do kraju.