Wpisowe w terminie 1 wynosi odpowiednio:
Z reklamą dodatkową organizatora:
2000 PLN – dla zawodników klasy N4/30 i R oraz kategorii „Gość”;
1200 PLN – dla pozostałych zawodników;
700 PLN – dla zawodników z licencją R2.
jarek-malopolska - Sob 26 Cze, 2010 Panowie jako, że nie ma jeszcze mapek, nie wiecie czy pokrywaja sie te OS-y z jakimiś z przed kilku lat, których mapki moga być na necie ??106 - Sob 26 Cze, 2010 zawoja odlegloscia co do metra pokrywa sie z odcinkiem z 2008 roku
akurat na zwoji skasowalismy kadeta tam tez rozbil sie piekos.. odcinek
szybki, bardzo fajny.jarek-malopolska - Sob 26 Cze, 2010 no własnie takiej reklamy oczekiwałem bo kompletnie nie wiem gdzie sie wybrac a mapka pomoze bo chciłbym objechac odcinek wczesniej Dzieki Bartku Bad-i - Sob 26 Cze, 2010
kubas napisał/a:
Cytat:
Wpisowe w terminie 1 wynosi odpowiednio:
Z reklamą dodatkową organizatora:
2000 PLN – dla zawodników klasy N4/30 i R oraz kategorii „Gość”;
1200 PLN – dla pozostałych zawodników;
700 PLN – dla zawodników z licencją R2.
no własnie Marek23??Marek23 - Nie 27 Cze, 2010
Bad-i napisał/a:
no własnie Marek23??
Nie pasuje mi termin jak sie okazało,mam wyjazd rodzinny. Zbieram na jakis jeden Pzmocik,poza tym za miesiąc Sławków 3L, ma byc grubo Anonymous - Pon 28 Cze, 2010 Karkonoski? Dolnośląski?martin.h - Pon 28 Cze, 2010 Marek, nie wiem na ile to prawda, ale podobno Wisła ma lecieć przez Jaworzynkę Bad-i - Pon 28 Cze, 2010
martin.h napisał/a:
Marek, nie wiem na ile to prawda, ale podobno Wisła ma lecieć przez Jaworzynkę
Nie wiem na ile to prawda ale Wisły podobno ma nie być GeKo - Pon 28 Cze, 2010
martin.h napisał/a:
Marek, nie wiem na ile to prawda, ale podobno Wisła ma lecieć przez Jaworzynkę
Dokładnie baza w zwardoniu, OSy są tam mega Jaworzynka miażdzy cyce, jakby puścili w dół od Gronia do Czadzeczki to szał pyty obsrać się można na każdym hamowaniu.matt - Wto 29 Cze, 2010 się zajawiłem po jokerze, poszło zgłoszenie na bez pomiaru ... trza rzeźbić i ćwiczyć, zwłaszcza jak rajd u siebie , tylko pilota nie mam, Michał M. niestety na wakacje się wybiera ... anybody bardziej doświadczony?Cassis - Wto 29 Cze, 2010 matt, mogę Ci załatwić dobrego pilotaAnonymous - Wto 29 Cze, 2010 Bad-i bierz Bartka R. na Krakowiski tj ustaliliśmy wczoraj Marek23 - Wto 29 Cze, 2010
AndreXSi napisał/a:
Dolnośląski?
Dolnośląski i Wisła,oczywiście już z licencją R1.106 - Wto 29 Cze, 2010
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i bierz Bartka R. na Krakowiski tj ustaliliśmy wczoraj
jak cos to lubie najpierw tak delikatnie ale potem to juz tak gleeebbboookoooo