To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Turne po salonach w warszawie

k-mart - Czw 17 Cze, 2010

sprawa o której pisaliśmy na początku z naszej strony została wyjaśniona z zainteresowanymi. Pozostałych chętnych zapraszam na PW
Anonymous - Czw 17 Cze, 2010

Jakos tak jesienią robiłem z ojcem taki sam objazd salonów,celowalismy podobnie-4x4 do 160-170 tysi,ojciec kupił nowe legacy outback z 2,0d-bardzo przyjemne auto-wygląda moze nie bardzo ale swietnie sie prowadzi(zawias duzo sztywniejszy niz w starszym modelu),duuuzzzoooo miejsca,niezle sie zbiera a spalanie rewelacyjne ok 7 l/100,staruszek jest bardzo zadowolony
Glk w wypasie jaki go interesował wychodzil ok 200 tys,podobnie x3,xc60 chyba tez w tych okolicach
Przejedz sie do subaru- nizsza półka niz bmw czy mb ale warto odwiedzic,do tego dali pojezdzic sti-juz po podjeciu przez ojca decyzji o zakupie powiedziealem ze kupimy jak sie dadzą karnac sti-dali ale sprzedawczyni po przejazdzce powiedziala ze ostatni raz idzie na taki dil :lol2:

Bad-i - Czw 17 Cze, 2010

Marcel ze tak zapytam.... po co takie "turne" ??

Wydaje mi sie ze jak kupujesz auto to mniej wiecej wiesz czego oczekujesz. Tzn nie rozumiem kompletnie ogladania BWM i Suzuki :rotfl:

To tak samo jakbym chcial kupic 320d, C-klase 220cdi, audi a4 2.0 tdi i nagle pojechal na jazdę próbną Forda Mondeo, Toyoty Avensis czy też Nissana Tiida i Kia Magentis - no koorwa

saxorulez - Czw 17 Cze, 2010

Cytat:
dodatkowo 7-8.07 - 911 Cabrio

to rozumiem w ramach kupienia Tiguana??

strick - Czw 17 Cze, 2010

pcs napisał/a:
ciekawa opinia Strick, a ktory maly SUV nie jest ciasnawy???

outlancer/C-Crosser/4007 nie należa do ciasnych aut. W xc60 tez jest miejsca wystarczająco.

Walle - Czw 17 Cze, 2010

Peugeot 5008 lub 3008 i jeszcze 4007.

Też nie do końca rozumiem objazd po wszystkich salonach, nie przyszło by mi do głowy wybierać między Q5, a XTrail.... ale moze o czymś nie wiemy :>

Ze swojego krótkiego doświadczenia z BMW mogę powiedzieć, że jakościowo Model X1 odbiega mocno od jakości dobrej serii 3 w Touringu. A Touring jest całkiem przyjemny, byle nie z 2.0d 143KM pod maską, X3 jest drogie i w dodatku za chiwlę wchodzi nowy model. X3 z 2.0d 177KM z pakietem polskim można dostać z dobrym rabatem jak się poszuka tu i ówdzie znajomości.

Mick - Czw 17 Cze, 2010

Gdybyś się decydował na BMW X1 to skntaktuj się ze mną. W tym momencie pracownicy BMW Polska wymieniają swoje służbowe samochody (którymi jeżdżą około 3 miesięcy na inne a te idą do sprzedania).

A na zupełnie nowy radziłbym poczekać do października-listopada ... pod koniec roku samochody tanieją.

Bonczek - Czw 17 Cze, 2010

Subaru Forester Boxxer Diesel - jeździłem takim, naprawdę super autko :faja:
Walle - Czw 17 Cze, 2010

Bonczek napisał/a:

jakość materiałów jak na cenę samochodu koszmarnie słaba. Silnik bez ikry. Kształty okropne. Oczywiście może to być opinia subiektywna...

Co w tym aucie jest dla Ciebie super?????

Walle napisał/a:
Bonczek napisał/a:

jakość materiałów jak na cenę samochodu całkiem spoko. Silnik bardzo żwawy. Kształty świetne. Oczywiście może to być opinia subiektywna...

Co w tym aucie jest dla Ciebie nie tak?????

+1

Jacek - Czw 17 Cze, 2010

www.toyota-bytom.pl
:faja:

Walle - Czw 17 Cze, 2010

Bonczek napisał/a:
Walle napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Subaru Forester Boxxer Diesel - jeździłem takim, naprawdę do niczego autko :faja:

jakość materiałów jak na cenę samochodu całkiem spoko. Silnik bardzo żwawy. Kształty świetne. Oczywiście może to być opinia subiektywna...

Co w tym aucie jest dla Ciebie nie tak?????

+1

jesteś niekonsekwentny - powinno być jak wyżej

Bart - Czw 17 Cze, 2010

jajebe, świetny temat

:jupi:
martin.h - Czw 17 Cze, 2010

Walle napisał/a:
jakość materiałów jak na cenę samochodu koszmarnie słaba.

To niestety przypadłość większość japońskich samochodów.

Nikt jeszcze nie wspominał o Kii i Dacii, a to też samochody warte uwagi. Jest jeszcze Skoda Yeti, tylko że to samochód o trochę mniejszych gabarytach.