Jacek - Pon 26 Lip, 2010 super!Bad-i - Pon 26 Lip, 2010 Tallin bajkowe miasto, bylem kilka lub nascie razy i bylem zachwycony. Dziwki drogie ale 99% ma zrobione Michały takze
p.s. Ryga lepsza 100% ma zrobione bimbaly i sa wiekowo starsze Bart - Pon 26 Lip, 2010 Wstyd się przyznać, ale ja dla odmiany byłem dobre kilka razy w Tallinie i nigdy niczego nie zwiedzałem, z dziwkami też nie bardzo. W sumie wjeżdżałem tylko na prom i dalej w drogę...
Fajne foty, iQ.Jacek - Pon 26 Lip, 2010
Bad-i napisał/a:
Dziwki drogie ale 99% ma zrobione Michały takze
zdjęcia proszę z urlopu Michał - Pon 26 Lip, 2010 prosze bardzo
"zrobiony" Michał
Jacek - Pon 26 Lip, 2010 heheh, w tle Dariano Italiano i Freeman też? dobrze widzę?Michał - Pon 26 Lip, 2010 dariano tak, free ma życie
ale po lewej nowa suka kondziaJacek - Pon 26 Lip, 2010 proca..fota bez tej suki nieważna Marek23 - Pon 26 Lip, 2010 A jak dziewczyny? Podobno panny są mistrzowskie...PiTT - Pon 26 Lip, 2010 super foty, możesz pobawić się jeszcze trochę ostrością
jeśli masz w tym programie taką funkcję jak w PS -> sharpeniQ - Wto 27 Lip, 2010 jest taka opcja. Program to PhotoScape, moze nie jakis super zaawansowany ale mi wystarcza. Niedlugo beda nowe fotki KonradMK - Wto 27 Lip, 2010
Michał napisał/a:
dariano tak, free ma życie
ale po lewej nowa suka kondzia
szczerze? nawet po pijaku, pixach i klotlecie schabowym bym jej nie tkno. Majk, w ogóle się wstydź że mnie tam nie było. serio.Michał - Wto 27 Lip, 2010 kondziu , kurcze , przyjacielu
przyzwyczaiłeś mnie ze raczej już nigdzie nie wychodzisz dlatego nawet nie dzwoniłem
sorry, następnym razem będe pamiętać !!KonradMK - Wto 27 Lip, 2010
Michał napisał/a:
kondziu , kurcze , przyjacielu
przyzwyczaiłeś mnie ze raczej już nigdzie nie wychodzisz dlatego nawet nie dzwoniłem
sorry, następnym razem będe pamiętać !!
ziom, prawda jest taka, że od 3 miechów nie było weekendu żebym nie pił, a że ty przeważnie mówisz że "sorry ale dziś nie" to nawet nie dzwoniłem.martin.h - Czw 29 Lip, 2010 Tak apropo estońskich rajdów, to też jest na co popatrzeć