siema - Śro 04 Sie, 2010 Oby dane mi było tym razem pojeździć:
16. SiemaM - Śro 04 Sie, 2010 Andżeju w klubowym poscie jest,
poza klubem rozsylam na PWM - Śro 04 Sie, 2010
ade napisał/a:
do kiedy wplata kasy??
jeśli się zapisujesz to najlepiej do konca tygodniaM - Śro 04 Sie, 2010
tntech.pl napisał/a:
to szpoko ja ogarnę swap hebla, kolektor i pare innych pierdół oraz styka mi $$ to będę
do kiedy jest ostateczny termin wpisów na listę oraz wpłat ?
jesli jestes chetny to się wpisz i wplaty robimy do konca tygodnia,
potem tez mozna ale moze byc ciezej anjas - Śro 04 Sie, 2010
eM napisał/a:
Andżeju w klubowym poscie jest
Aj siii... nie zauważyłem, że zrobiły się dwa tematy
Zaraz przelew idzie.TomsoN - Śro 04 Sie, 2010 Maciek pominąłeś Stefana M - Śro 04 Sie, 2010
TomsoN napisał/a:
Maciek pominąłeś Stefana
O kurcze rzeczywiscie, sry stf.
Przez ostatnie dni byla awaria netii i forum czytalem z komórki ale już poprawiam.Stf - Pią 06 Sie, 2010 Przepraszam Panowie ale jednak nie będę w stanie uczestniczyć M - Sob 07 Sie, 2010 Wykruszyły się nam dwie osoby - jest nas 14.
Come on guys, szkoda by było zawalić taki termin i miejsce.Stacho - Sob 07 Sie, 2010 szkoda że to 21 sierpnia bo myślałem wpaść nawet porobić fotki i popatrzeć ale niestety wtedy jest V ogólnopolski zlot 4g w Lublnie który będzie trwać 3 dni M - Sob 07 Sie, 2010 Wal zlot, tu coś się bedzie realnie działo,a tak to przygłuchniesz od kakofonii chrupiącej rdzy Stacho - Sob 07 Sie, 2010 Nie tylko bo jednego dnia jest upalando na torze no ogólnie to zobaczymy bo na Ułęży i tak nie pojeźdze TOXIC - Nie 08 Sie, 2010 No to panowie ja wlasnie po ślubie, weselu i sprzątaniu. Obraczka z GPS'em juz na palcu, na wyjazd dostałem od żony pisemna zgode a jako wisienke na torcie dostałem jeszcze prezent od firmy czyli przejażdzke Lambo po lotnisku w Nowym Miescie nad Pilicą
Tak wiec widzimy sie 21go wasq - Nie 08 Sie, 2010 gratuluje !!!was79 - Wto 10 Sie, 2010
eM napisał/a:
Wykruszyły się nam dwie osoby - jest nas 14.
Come on guys, szkoda by było zawalić taki termin i miejsce.
ja akurat na wakacjach, ale czy słyszałem słowo: Wyrazów?