poza walle , pp i vłodekiem to sami idioci jak widze u nas na forum ...
Poczułem się urażony
Noncrashedcars.pl
Sprawdzonafurazrajchu.pl
Brykaodgustlika.pliQ - Śro 11 Sie, 2010 pamietam ze kiedys chyba Anjas mowil ze fura po dzwonie to after-bell wiec moze www.not-after-bell-cars.pl ?Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 pepe pracujesz na duuuuże piwo M - Śro 11 Sie, 2010 Marcel nazwa jest tak naprawde malo wazna. Moze to byc nawet autoszwajcaria.pl . To co musisz osiagnac to sprawic zeby duzo sie mowilo o twoim komisie jako o 100proc. zrodle pewnych aut. Przyklad carpasja. Znajomy znajomego zony ciotecznego brata kupil tam ale kazdy poleca.Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 wiem eM - zdaję sobie z tego sprawe ale "slogan" też jest ważny, mam już coś w głowie ale czasami koledzy używają głowy do myślenia i nie raz pokazali, że są to fajne pomysły a im więcej "propozycji" tym lepiej Bad-i - Śro 11 Sie, 2010 Marcel z innej beczki, czy zastanawiales sie co zrobic zeby nie sprzedac zadnego fuckupa??
Bo jezeli cos wyjedzie i padnie to obojetnia jaka nazwa sie nie pojawi na stronie to bedzie syf wokolo.Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 tak i mam pewne założenia których będziemy się 3mać i bardzo restrykcyjnie przestrzegaćkubas - Śro 11 Sie, 2010
Jacek napisał/a:
P.H.U. 08
CHRZANEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
poza walle , pp i vłodekiem to sami idioci jak widze u nas na forum ...
Poczułem się urażony
Ja również.Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 kubas to do salonu nowych kondonów było dobre Anonymous - Śro 11 Sie, 2010 www.marczelowoz.plAnonymous - Śro 11 Sie, 2010