2 i 5 wyglądają najlepiej, tzn druga jest lepsza, ale na ostatniej fajnie są pokazane winkle pP - Pon 16 Sie, 2010 nr 5! Anonymous - Wto 17 Sie, 2010 Dobra mam już i logo od Dymka ...... jutro może będzie nowy topM - Wto 17 Sie, 2010 Czekamy Loko - Sob 02 Paź, 2010 Dobra miśki widzę, ze temat umarł, a jako ze udało mi się wreszcie odkopać z moimi tematami, to chętnie go pociągnę dalej.
Tak wiec proszę o logo na meila loko@hothatch.org i działamy dalej.M - Sob 02 Paź, 2010 Temat nie umarł tylko ktoś nie dociągnął sprawy do końca Janusz - Sob 02 Paź, 2010
M napisał/a:
Temat nie umarł tylko ktoś nie dociągnął sprawy do końca
warto trochę poczekać, myślę ze jakieś fajne foty sie znajda za tydzień
Nie lubię czekać, jak coś jest do zrobienia to robimy, a nie czekamy na gwiazdkę z nieba i święta wielkanocne, po czym nic z tego nie będzie.
Jak będą jakieś fajne foty to zmienimy baner znowu, nie widzę najmniejszego problemu.Anonymous - Sob 02 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Temat nie umarł tylko ktoś nie dociągnął sprawy do końca
dookładnie
nikt nie przysłał zdjęcia ... jedynie Loko dał propozycje i żadnej decyzji konkretnej nie było, janusz za mądry się zrobiłeś Clio namieszało ci w głowie
jedziesz Loko kubas - Sob 02 Paź, 2010 mam trochę dobrych ujęć ale wannabe chyba się nie nadaje.ade - Nie 03 Paź, 2010 5tka od loko miszcz:D
gdzie to bylo pstrykniete??Loko - Nie 03 Paź, 2010 To są okolice Ojcowa, gdzieś na drodze która idzie od skały do drogi na Olkusz.
Gdzieś na forum jest temat z tego wypadu, bo byliśmy tam hothatchowo południową grupą Janusz - Nie 03 Paź, 2010