Martin, gdzie teraz pracujesz jeśli można wiedzieć?
W Fordzie (PGD)
dobrze wiedziec... nie toleruje siedzenia w godzinach pracy na forum...
zwalniam cie
martin.h - Śro 18 Sie, 2010 Haha, jestem w domu, mam dzisiaj na 12.30 Stacho - Śro 18 Sie, 2010
martin.h napisał/a:
Apropo Lancera, ostatnio mieliśmy na serwisie srebrnego Sportbacka, i powiem Wam, że przytulił bym takiego. Ta sylwetka (tył) wcale nie jest najgorsza, nawet mi (mnie) się podoba
No way !
Koleszka przytulił w srebrnym kolorze i jest dupaaaaaaaaaaa straszna ! Jak za tą cene to naprawde samochód szajsowaty, prowadzi się tragicznie sprawiając wrażenie że na zakręcie jebnie dacha środek totalnie golas miejsce na radio i 3 pokrętła od nawiewu taka super opcja za 60 tysAnonymous - Śro 18 Sie, 2010 H i30 - jeździłem 2 dni, naprawde OK z tego co rozmawiałem z Freemanem on zjeździł nim całą Hiszpanie na urlopie i wypowiadał się w samych superlatywach, plusem jest napewno najdłuższa gwarancja - jak coś polecam salon na Puławskiej w Warszawie AZ Auto mi - Śro 18 Sie, 2010
Stacho napisał/a:
środek totalnie golas miejsce na radio i 3 pokrętła od nawiewu (...) taka super opcja za 60 tys
?!
Chyba go oszukali nieco, bo Lancer - choć cenowo faktycznie nie prezentuje się najlepiej - nie do końca ma się czego wstydzić wyposażeniem. Ceny ze stronki, w salonie na pewno da się mniej zapłacić.
1.8 (143KM) Inform - 57 740 PLN
wyposażenie (między innymi):
Elektryczne lusterka w kolorze czarnym
Przednie poduszki bezpieczeństwa (dwustopniowe z możliwością wyłączenia poduszki pasażera)
Boczne poduszki bezpieczeństwa
Kurtynowe poduszki bezpieczeństwa
Kolanowe poduszki bezpieczeństwa (kierowca)
Radio CD/MP3
Manualna klimatyzacja
Przednie i tylne szyby elektryczne
Regulacja wysokości fotela kierowcy
Podłoga bagażnika o regulowanej wysokości
1.5 (109KM) Invite - 60 740 PLN
1.8 (143KM) Invite - 63 740 PLN
dodatkowo (między innymi):
Tempomat (tylko 1.8)
Opony 205/60R16 i koła aluminiowe 16'' x 6.5JJ
Przednie reflektory przeciwmgielne
Automatyczne światła i czujnik deszczu
Elektryczne i podgrzewane lusterka w kolorze nadwozia
Sterowanie radiem w kierownicy
Automatyczna klimatyzacja
Skórzane koło kierownicy
Chłodzony schowek
Marcel napisał/a:
H i30 - (...) plusem jest napewno najdłuższa gwarancja
Kia ma jeszcze dłuższą (na silnik i skrzynię), ale i hyundaiowa robi wrażenieBart - Śro 18 Sie, 2010 ale przecież Stacho pisze o Lancerze Outback! mi - Śro 18 Sie, 2010 fakt - outbacki drożej wychodzą Jacek - Śro 18 Sie, 2010 jesteś koniem M - Śro 18 Sie, 2010 Bart - Śro 18 Sie, 2010 wziąłbym jeszcze pod uwagę furę, o której wspominają Mi(chały) - soula. Technicznie jest zbliżony do i30 i ceeda (zdaje się te same silniki 1.6b i diesle 128KM), wnętrze ma dość przestronne, cenę dobrą i w przeciwieństwie do wyżej wspomnianych soul jest oryginalny. i30 i ceeda trudno dostrzec na parkingu pod marketem, na ulicy giną wśród innych aut, a soul to taki wręcz lifestylowy samochód. Duże koło, ciekawy lakier i można próbować się polansować w jakichś mniejszych miejscowościach (napisałbym, że w rybniku, ale tam bez paska tdi nie ma co się pojawiać )Walle - Śro 18 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
wziąłbym jeszcze pod uwagę furę, o której wspominają Mi(chały) - soula. Technicznie jest zbliżony do i30 i ceeda (zdaje się te same silniki 1.6b i diesle 128KM), wnętrze ma dość przestronne, cenę dobrą i w przeciwieństwie do wyżej wspomnianych soul jest oryginalny. i30 i ceeda trudno dostrzec na parkingu pod marketem, na ulicy giną wśród innych aut, a soul to taki wręcz lifestylowy samochód. Duże koło, ciekawy lakier i można próbować się polansować w jakichś mniejszych miejscowościach (napisałbym, że w rybniku, ale tam bez paska tdi nie ma co się pojawiać )
Jak ktoś ma takie potrzeby. Co to jest samochód "lifestylowy"? Lans Soulem? Bart - Śro 18 Sie, 2010 pisałem to z uśmiechem na twarzy, pszę Pana pcs - Śro 18 Sie, 2010 w cenniku na stronie hundaj sonata stoi 68tys, w wersji podstawowej ma wiecej wyposazenia niz te mniejsze w super wersjach, silnik 2.0 164 km, samochod innej klasy a moze jeszcze by sie pare tys od dilera stargowalobizon - Śro 18 Sie, 2010 soul odpada, kierownik jest 53 rocznik, w soulu moze mu nie byc do twarzy
musze obejrzec toyoty, skoro takie bonusy tu oferuja Mick - Śro 18 Sie, 2010 c'mon moja mama jest z 53 to znaczy, że nie może się już lansować? do tego jest aktorką