Techniczne - U kogo flokować deskę w okolicy Krakowa
rasta - Pon 13 Wrz, 2010 Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją aby deska miała jakieś kołki czy jednorazowe zaczepy. Najczęściej wystarcza nasadka 10 i śrubokręt gwiazdka Zdarza się też torx/ampul.
No i oczywiście jakiś 6-pak jarek-malopolska - Pon 13 Wrz, 2010 no właśnie kolega mnie nie tak dawno przestraszył, że ściągając urwał kilka rzeczy, co prawda nie w saxo, dlatego myślałem, ze ktoś posiada taką "instrukcję" krok po kroku Moze meehow coś pstryknie choć by jak będzie zakładał już deche Janusz - Pon 13 Wrz, 2010
rasta napisał/a:
Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją aby deska miała jakieś kołki czy jednorazowe zaczepy. Najczęściej wystarcza nasadka 10 i śrubokręt gwiazdka
w clio 2 ph I z górna częścią nie ma problemu, ale podobno żeby wyciągnąć dolna cześć deski trzeba ją albo lekko naciąć (w miejscu które po złożeniu będzie niewidoczne) albo wyciągać kolumnę.
wiec możliwe ze są tez jakieś bolidy z zatrzaskami jarek-malopolska - Pon 13 Wrz, 2010 Meehow sam wyciagałeś deske? Wszystko w saxo jest w środku czy coś np od strony komory silnikowej? Od czego zaczynałes? Sam będziesz składał do kupy w domu jak wróci z flokowania? Może byś opisał i pstryknał nawet telefonem 0.0001pix co i jak ?Meehow - Pon 13 Wrz, 2010 Deska wróciła z flokowania, nawet zdążyła się już zakurzyć:
Wyjmowałem sam, nic nie urwałem. Zakładać też będę sam
Od strony komory silnika, w podszybiu, są 3 trudnodostępne nakrętki, reszta w środku mocowań
Mam trochę zdjęć, mogę wrzucić w wolnej chwili rasta - Pon 13 Wrz, 2010 Do czyszczenia polecam szczotkę zmiotkę + mokra ręka jarek-malopolska - Pon 13 Wrz, 2010 jak bedziesz zakładał to pstryknij kilka fot, ew mozesz zaznaczyc na posiadanych fotkach co odkrecałes i gdzie.. od czego zaczłąłeś... Zrób dobrą instrukcję, oprócz mnie przyda sie potomnym wasq - Czw 16 Wrz, 2010
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją aby deska miała jakieś kołki czy jednorazowe zaczepy. Najczęściej wystarcza nasadka 10 i śrubokręt gwiazdka
w clio 2 ph I z górna częścią nie ma problemu, ale podobno żeby wyciągnąć dolna cześć deski trzeba ją albo lekko naciąć (w miejscu które po złożeniu będzie niewidoczne) albo wyciągać kolumnę.
wiec możliwe ze są tez jakieś bolidy z zatrzaskami